LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+M KEHAPALSAM 400ML Vaata täismõõdus

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+M KEHAPALSAM 400ML

30,40 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 

ATOOPILISELE EKSEEMILE kalduvale nahale.


KOLME TOIMEGA PALSAM VÕITLEB SÜGELUSE JA TAASTEKKIVA NAHAKUIVUSEGA NING PAKUB KOHEST LEEVENDUST Kuivale ja väga kuivale atoopiakalduvusega nahale. Sobib beebidele, lastele ja täiskasvanutele.

Rohkem infot


NAHALE SOBIVUS: Äärmine nahakuivus beebidel, lastel ja täiskasvanutel. Tundlik, väga kuiv ja ärritunud nahk, mis kaldub sügelusele: see omakorda põhjustab kratsimist ja epidermise kahjustusi. Toode sobib allergiakalduvusega atoopilisele nahale.



OMADUSED JA TÕHUSUS. Kolme toimega nahahoolduspalsam. Pakub kohest leevendust ja vaigistab sügelust, vähendades vajadust nahka kratsida. Aitab leevendada äärmist nahakuivust kuni selle möödumiseni. Taastab naha kaitsevõime, tagades kauakestva meeldiva tunde.



DERMATOLOOGILISED ERITEADMISED ATOOPILISEST NAHAST ? INSPIREERITUD AVASTUSTEST NAHA MIKROBIOOMI KOHTA



La Roche-Posay on mikrobioomiuuringute teerajaja, olles tegelenud selle valdkonnaga pea kümme aastat. Mikrobioom on nahal elavate silmale nähtamatute mikroorganismide kooslus ning tasakaalus mikrobioom aitab hoida naha terve ja korras. Teadmised selles valdkonnas annavad ideid uute toodete väljatöötamiseks.



UUENDUSLIK TOODE.

Uue, ilma lõhnaaineteta toote AP+M koostisesse kuulub kaks erilaadset toimeainet, nimelt Aqua Posae ja Mikroresüül ning lisaks La Roche-Posay kuumaveeallika vesi, mis on nahka rahustava toimega. Aqua posae filiformis on patenteeritud toimeaine, mis mõjutab kaht atoopilise nahaga tihedalt seotud tegurit: - taastab ja säilitab naha mikrobioomi tasakaalu; - parandab ja tugevdab naha kaitsekihti. Mikroresüül on uus toimeaine, mis pärsib bakterite elutegevust, takistades biokile ?

bakterite paljunemist ja kasvamist soodustav õhuke kiht ? moodustumist.



KONSISTENTS.

Tänu kiiresti imenduvale konsistentsile sobib suurepäraselt igapäevakasutuseks. Ei jäta nahka rasvaseks ega kleepuvaks.



Kasutamisjuhised

KASUTAMINE. Peske nahka esmalt õrna toimega toote, näiteks LIPIKAR SYNDET AP+ pesukreemi või LIPIKAR OIL AP+ pesuõliga. Kandke kuivatatud nahale väike kogus palsamit, masseerige õrnalt ja laske nahka imenduda. Kasutage hommikul ja/või õhtul või nii sageli, kui vaja. Tugeva päevase sügeluse korral kasutage LIPIKAR STICK AP+ pulkkreemi.



NB! Mitte alla neelata. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Silma sattumisel loputage kohe veega.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

AQUA / WATER  BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER  GLYCERIN  DIMETHICONE  NIACINAMIDE  CETEARYL ALCOHOL  BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL / RAPESEED SEED OIL  GLYCERYL STEARATE AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE  PEG-100 STEARATE  PROPANEDIOL  OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT PEG-20METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE  SORBITAN TRISTEARATE  DIMETHICONOL  SODIUM CHLORIDE  MANNOSE  COCO-BETAINE  DISODIUM EDTA  CAPRYLOYL GLYCINE  CAPRYLYL GLYCOL  VITREOSCILLA FERMENT CITRIC ACID MALTODEXTRIN  XANTHAN GUM  TOCOPHEROL  PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. (CODE F.I.L.: B237057/1)



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

NB! Mitte alla neelata. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Silma sattumisel loputage kohe veega.



Säilitamistingimused

Toatemperatuuril



Päritoluriik

Prantsusmaa