Eucerin Hyaluron Filler ÖÖkreem 50ml Vaata täismõõdus

Eucerin Hyaluron Filler ÖÖkreem 50ml

72,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Tavahind: 43,90 eur

Aegumine: 05.2024

 

Hüaluroonhappega vananemisvastane öökreem. Vähendab silmanähtavalt peeneid kurde ja kortse, andes noorusliku välimuse. Taastab naha noorusliku välimuse.
 
Eucerini sarja Hyaluron-Filler öökreem võitleb naha esimeste vananemisilmingutega, täites peeneid kurde ja kortse, annab nahale noorusliku välimuse ning toetab naha uuenemist.
 

Rohkem infot

Tänu uuenduslikule koostisele, mis sisaldab nii suure kui ka väikse molekulmassiga hüaluroonhapet, glütsiinsaponiini ja dekspantenooli, annab see häid tulemusi, täites silmanähtavalt peeneid kurde ja sügavaid kortse. Suure molekulmassiga hüaluroonhape tagab parema niisutuse ja silendab naha pealiskihte ning väikse molekulmassiga hüaluroonhape, mille osakesed on 40 korda väiksemad*, jõuab epidermise sügavamatesse kihtidesse, kust saavad alguse sügavad kortsud. Glütsiinsaponiin ergutab hüaluroonhappe tootmist dermises, kus tekivad kõige sügavamad kortsud. Kreem sisaldab ka suures koguses dekspantenooli, mis toetab öö jooksul naha uuenemist.

 

Aktiivained: hüaluroonhape, saponiin, dekspantenool.
 
Kasutamine: masseerige õhtul õrnalt hästi puhastatud näo- kaela- ja dekolteepiirkonna nahale. Vältige tundlikku silmaümbruspiirkonda.
 
Koostis:

AQUA, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ISOPROPYL PALMITATE, PANTHENOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, OCTYLDODECANOL, STEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BEHENYL ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, GLYCINE SOJA GERM EXTRACT, GLYCYRRHETINIC ACID, TOCOPHEROL, PANTOLACTONE, DISTARCH PHOSPHATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DIMETHICONE, TRISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM