ORTHOMOL Vital F N30 Vaata täismõõdus

ORTHOMOL Vital F N30

89,37 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Aitab naistel võidelda stressi, emotsionaalse läbipõlemise ja väsimusega, neutraliseerib kogemuste negatiivsed mõjud, annab jõudu ja energiat.

 

Teatavasti kiirendab teatud vitamiinide ja mineraalainete puudus organismi vananemisprotsesse – seetõttu ei mõjuta kompleksi tarbimine mitte ainult emotsionaalse seisundi ühtlustumist, vaid soodustab ka füüsilist vastupidavust ja aktiivsust.

 

Pikaajaline stress põhjustab organismis palju negatiivseid reaktsioone – neurohumoraalsetest häiretest kuni lihaskesta tekkeni ning oluliste toitainete puudus ainult süvendab selliseid negatiivseid protsesse. Arvatakse, et naistel on "peenem vaimne olemus" kui meestel ja seetõttu on tal üsna raske end agressiivsete välistegurite eest kaitsta.

Rohkem infot

Orthomol Vital F on soovitatav neile, kes:

 

pidevalt või pikka aega psühho-emotsionaalse stressi, stressi, negatiivsete kogemuste kogemine;
on rasketes eluoludes;
märkimisväärse füüsilise koormuse kogemine;
närvisüsteemi haiguste ravil;
on emotsionaalsest professionaalsest väsimusest.

 

Stressi negatiivse mõju tõttu organismile halveneb oluliselt keha sisemine ja väline seisund. Liigne aktiivne hormoonide tootmine häirib ainevahetust, mis toob kaasa üldise seisundi halvenemise.

 

Regulaarne Orthomol Vital F tarbimine aitab kaitsta keha stressi ja emotsionaalse läbipõlemise eest, aitab ennetada südame-veresoonkonna haigusi, tõstab efektiivsust ja parandab meeleolu. Keha on stressi eest üsna raske kaitsta, kuid selle negatiivsete tagajärgede eest on võimalik kaitsta. Orthomol Vital F tasakaalustatud koostis sisaldab vajalikke toitaineid naise keha vajadusteks rasketes emotsionaalsetes oludes.

 

Toitainete kompleks Orthomol Vital F parandab oluliselt organismi sisemisi protsesse:

B-vitamiinid (B1, B2, B6, B12, foolhape) - tugevdavad närvisüsteemi, parandavad energiavahetust. Hea boonus on samal ajal naha, juuste ja küünte seisundi paranemine.
D-vitamiin – vastutab luude tervise eest, normaliseerib ainevahetusprotsesse ning paljude süsteemide ja organite koordineeritud tööd, aitab kaasa seedimisprotsesside normaliseerimisele, vastutab tervisliku une eest, soodustab suurepärast tuju.
C-vitamiin ja tsitruseliste bioflavonoidid – looduslikud antioksüdandid, mis neutraliseerivad vabu radikaale, osalevad võitluses oksüdatiivse stressiga, suurendades organismi kaitsevõimet.
Omega-3 rasvhapped – aktiveerivad vaimset aktiivsust ja sooritusvõimet, ergutavad immuunsüsteemi, vähendavad väsimust.
Magneesium, kaltsium, raud, tsink, seleen, jood – parandavad ainevahetust ja energiavahetust, kaitsevad oksüdatiivse stressi eest, aktiveerivad süsteemide ja organite kaitsefunktsioone.
Regulaarne Orthomol Vital F tarbimine on soovitatav naistele, kes kannatavad negatiivsete emotsionaalsete häirete all. Tänu tasakaalustatud vitamiinide, mineraalide, makro- ja mikroelementide koostisele on naise närvisüsteemil ja immuunsusel oluline kehakaitse.

 

Kasutamine: Lahustage üks kotike igapäevast pulbrit 150 ml gaseerimata vees või mahlas, võtke söögi ajal või pärast sööki koos kaasasoleva jooditableti ja oomega-3 rasvhappekapsliga. Orthomol® Vital f pulber on saadaval kahe maitsega: apelsini või greibi.

 

NB! Sisaldab joodi. Kilpnäärmeprobleemide korral pidage nõu oma arstiga

 

Tootja: Saksamaa