Rocs Hambapasta Pro Oxywhite 60g Vaata täismõõdus

Rocs Hambapasta Pro Oxywhite 60g

16,17 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Hambaemaili valgendamine pealt- ja seestpoolt. OXY-whitening tehnoloogia tugineb hammaste professionaalse valgendamise põhimõtetel, kus kasutatakse toimeainena aktiivset hapnikku, mis tungib hambaemaili sisse ja pleegitab tumedad pigmendilaigud. Selle tulemuseks on laitmatult valge ja seestpoolt hele email. *Värske hingeõhk ja terved igemed. ROCS PRO "hapnikuga valgendamine" pärsib tänu aktiivse hapniku toimele nende bakterite elutegevust, kes tekitavad ebameeldivat hingeõhku ning on igemepõletiku esinemisega tihedalt seotud. Hambapasta piparmündikompositsioon värskendab meeldivalt hingeõhku. 

Rohkem infot

KAITSEMEMBRAANI PUUDUMINE JA TUUBI TÄITUMINE 2/3 ULATUSES ON TINGITUD RETSEPTUURI ISEÄRASUSTEST! Valmistatud kompanii WDS (World Dental Systems( retseptuuri järgi ja kontrolli all, Šveits- Venemaa Koostis: Ingredients: Glycerin, Propylene Glycol, Polyethylene, Carbamide Peroxide (converting to H202 no more than 3%), Carbopol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Tromethamine, Calcium Glycerophosphate.

 

Puhastage hambaid 2-3 korda päevas. Kandke pasta niiskele hambaharjale. Üheks puhastuskorraks kulub suure hernetera suurune portsjon. Jaotage hambapasta ühtlaselt kõikide hammaste pinnale, seejärel harjake 3 minutit. Ei soovitata kasutada täiendavat hambapastat. Ravikuuri soovitav kestus on 4 nädalat. Mitte alla neelata, Lastel ei soovita kasutada.