ROCS GEEL MEDICAL MINERALS LASTELE JA NOORUKITELE 45ML Vaata täismõõdus

ROCS GEEL MEDICAL MINERALS LASTELE JA NOORUKITELE 45ML

17,54 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Lastele ja noorukitele mõeldud maasikamaitseline R.O.C.S. Medical Minerals geel hammaste tugevdamiseks.

*Mõeldud hambakaariese profülaktikaks

*On tõhus kaariese valge laigu staadiumi puhul

*Aitab oluliselt parandada hammaste välimust fluoroosi puhul

*Leevendab hammaste ülitundlikkust

*Võimaldab taastada hammaste välimust pärast breketravi

*Muudab hambad heledamaks (keskmiselt 4,8 tooni võrra)

*Taastab hammaste loomuliku sära

*Normaliseerib suuõõne mikrofloorat


On hambaemaili tugevdavate biosaadavate kaltsiumi, fosfori ja magneesiumi ühendite allikaks. Geeli koostisesse kuuluv ksülitool võimendab kompleksi remineraliseerivat potentsiaali ning samuti pärsib hambakaariest ja igemete haigusi põhjustavate bakterite aktiivsust.

Rohkem infot

Tänu spetsiaalsetele lisanditele moodustab püsivat nähtamatut kaitsekihti hammaste pinnal. Tagab järkjärgulist mineraalide hamba kudedesse imendumist. Aitab pikendada kokkupuudet aktiivainetega. 

Geel ei sisalda fluori, mistõttu: Geel on ohutu allaneelamisel Sobib lastele alates imikueast Asendamatu ja tõhus hambakaariesе vastu võitlemises piirkondades, kus fluoriidi sisaldus joogivees on liiga kõrge. Vajalik neile, kelle jaoks flouriidi sisaldavate toodete kasutamine ei ole soovitatav (nt kilpnäärme haiguste, osteoporoosi, neerupuudulikkuse ja neeruhaiguste, mineraalide ainevahetuse häirete puhul jmt.) Geeli efektiivsus on kinnitatud teadusuuringutega.

Koostis: Calcium Glycerophosphate, Magnesium Chloride, Xylitol. Ingredients : Aqua, Glycerin, Xylitol, Hydroxyethylcellulose, Calcium Glycerophosphate, Polysorbate-20, Aroma, Methylparaben, Magnesium Chloride, Hydroxypropyl Guar.