ARTELAC TRIPLEACTION SILMATILGAD 10ML Vaata täismõõdus

ARTELAC TRIPLEACTION SILMATILGAD 10ML

23,79 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Artelac TripleAction on niisutav süsteem, mis jälgib loomulikku pisarakile koostist. See sisaldab looduslikku niisutajat hüaluroonhapet ja lisaniisutajaid glütserooli, karbomeeri ja ka täiendavat lipiidkomponenti. Sobib kasutada erinevate kuivsilmsuse vormide korral (väsinud, stressis silmad, puru-, kipitustunne silmas või pisaravool) sest hooldab pisarakile kõiki kolme kihti (lipiidi-, vee- ja mutsiinikihti), parandades kuivsilmsuse korral silmapinna niiskussisaldust.Jääb püsima silma pinnale, pakkudes intensiivset niisutust ning leevendades sümptomeid koheselt ja pikaks ajaks. Ei sisalda puhveid ega säilitusaineid. 

Rohkem infot

1.Enne igakordset kasutamist keerake pudelilt kaitsekork maha. Veenduge, et pudeli ots ei puuduta teie sõrmi. 2.Enne pumba esmakordset kasutamist peate selle täitma. Selleks suunake pudel allpoole, vajutage pumbamehhanismi korduvalt kokku umbes 20 korda, kuni ilmub nähtavale esimene tilk. 3.Pöörake pudel otsaga allapoole ja ajage pea veidi kuklasse. Tõmmake õrnalt alumist silmalaugu vaba käe sõrmega allapoole. Hoidke pudelit oma silmade kohal ja vajutage pumbamehhanism ühe tilga silma manustamiseks kokku. Seejärel sulgege silm ja liigutage seda aeglaselt edasi-tagasi, et tilk silma pinnal laiali ajada. Kui peate vajalikuks, võite kasutada teist kätt toetamiseks ja täpsuse tagamiseks. 5.Lahuse võimaliku saastumise vältimiseks ärge puudutage pudeli otsaga silma või sõrmi. 6.Kohe pärast kasutamist pange kaitsekork pudelile tagasi. ARTELAC TRIPLEACTION ei sisalda säilitusaineid, võite seda kasutada iga päev ja nii sageli, kui soovite. Koostisosade loetelu 1. 0,24% hüaluroonhape (naatriumhüaluronaadina) (looduslik niisutaja, mida leidub inimese silma struktuurides ja loomulikus pisarakiles. 2. Karbomeer (lisaniisutaja, tagab pikema toimeaja võrreldes hüpromelloosiga, võimaldab vähendada kasutuskordi ööpäevas neljani. 3. Glütserool (lisaniisutaja, regulaarne kasutamine leevendab märkimisväärselt kuiva silma sümptome, vähendades TLR2 retseptorite (mis põhjustavad põletike silmas) aktiivsust) 4. Lipiidkomponent (keskmise ahelaga triglütseriidid, mis aitavad taastada silma lipiidkihti 5. Naatriumhüdroksiid 6. Süstevesi

Hoiatused ja ettevaatusabinõud Enne kasutamist eemaldage kontakttläätsed. Pärast manustamist võib toode oma suure viskoossuse tõttu põhjustada ajutist nägemise hägustumist.  Säilib toatemperatuuril, kuid mitte üle +25kraadi. Säilib avamise hetkest 6 kuud.