Skin-cap shampoon 150ml Vaata täismõõdus

Skin-cap shampoon 150ml

30,45 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

SEBORRÖIIDID,SEBORRÖA, KÕÕM.

Näidustus: Juustega kaetud peanaha kihelus, põletikud ja kõõm. Shampoon suurendab naha veesisaldust, vähendab selle rasvasust, mõjub puhastavalt ja ketendust vabastavalt, normaliseerib juuste folliikulite funktsioone.

PREPARAATIDE OHUTU KOOSTIS VÕIMALDAB SEDA KASUTADA LASTEL ALATES 3 A. JA RASEDATELE JA RINNAGA TOITVATELE EMADELE.

Rohkem infot

 

Ravikuur 2 nädalat. Kuiva seborröa puhul soovitatakse koos shampooniga kasutatda aerosooli, rasvase seborröa puhul ainult shampooni 3 korda nädalas.

 

 

Shampooni toimemehhanism:

Shampooni aktiivne aine - aktiviseeritud tsinkpüritionaat on antimikroobse ja seenevastase toimega. Kõige aktiivsem toime on suunatud Pytyrosporum ovale ja Pytyrosporum orbiculare vastu, mis kutsuvad esile põletikku ja liigse ketenduse. Shampooni koostises, milles sisalduvad aktiivsed ained, tõstab tsinkpüritionaadi mõju, luues peanaha sarvkestas saprofüütsele mikrofloorale tugeva vastumõju ning aitab eemaldada kipitust ja kihelustunnet. Shampoonis sisalduv aktiviseeritud tsinkpüritionaat vähendab patoloogilist rakukasvu peanaha pealmises osas ning tänu sellele eemaldab liigse ketenduse.
 

 

Koostis:

1% tsink-püritionaati, abiained täieliku mahu saavutamiseks.

 

Kasutamine:

Enne kasutamist raputada pudelit mitu korda tugevasti. Teha juuksed märjaks. Kanda väike kogus shampooni juustele ja masseerida peanahka. Loputada ning kanda uus kogus shampooni juustele. Lasta preparaadil 5 minutit mõjuda. Hoolikalt loputada rohke veega. Esimese kahe nädala jooksul mitte kasutada rohkem kui 2-3 korda nädalas. Vajadusel ravikuuri korrata. Shampooni pehmendav mõju võimaldab sageli pead pesta ka tundliku või kergelt ärratuva naha puhul. Shampoon ei mõju kahjulikult ka väga tundlike juuste värvile ja seisundile.

 

Tootja: Cheminova Internacional, Hispaania

Maaletooja: Aconit AS