Kõrvatropid 12 tk, vaha + vatt Vaata täismõõdus

Kõrvatropid 12 tk, vaha + vatt

18,20 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Sobivad suurepäraselt kuulmekäiku nii täiskasvanul kui lastel. Kasutamiseks mürarikkas paigas, magades, lennukis, sobivad ka vees kasutamiseks. Ühekordseks kasutamiseks.

BioTap vahast kõrvatropid pakuvad suurepärast kaitset müra ja vee eest. Neid saab kasutada kodus magades, tööl mürarikkas keskkonnas, basseinis, vees ujudes, reisides ja paljudes muudes olukordades. Need on mugavad, keskkonnasõbralikud ja hügieenilised. Need sobivad nii täiskasvanutele kui ka lastele.

BioTap kõrvatroppide mudeli peamised omadused:

tootmismaterjal - vaha, väljast puuvillase kattega;
müra vähendamise tase - kuni 25 dB;
tükkide arv komplektis - 12;
päritoluriik - Hispaania.

Rohkem infot

 

Vaha on looduslik materjal, mis ei põhjusta allergiat ega ärritust. Sellised kõrvatropid võtavad ise soovitud kuju, kuumenedes keha kuumusest. Nad tunnevad end sees mugavalt, ei vajuta ega hõõru. Väljaspool on tooted kaetud puuvillakihiga – seda on vaja selleks, et kõrvatropid kokku ei kleepuks.
Nende kõrvatroppide sisestamiseks hoidke neid puhaste kätega ja eemaldage puuvillane kaitsekate. Seejärel sõtkuge käte vahel ja sulgege nendega kuulmekäik. Siis võtavad nad ise soovitud vormi.

 

Kandmismugavus – tootja kasutab kaasaegseid materjale ja hoolikalt läbimõeldud valemeid. Seetõttu kasutaja neid kõrvatroppe kõrvades praktiliselt ei tunne ning tooted ei hõõru, ei pigista kuulmekäike, ei kuku neist välja ega põhjusta allergiat.
Usaldusväärne kaitse – tänu tihedale  ja kvaliteetsetele materjalidele ei lase need kõrvatropid müra ega vett läbi.

Kõrvatropid (või kõrvatropid) on kaitseseade, mida kasutatakse mürataseme vähendamiseks. Need sisestatakse kõrvadesse ja blokeerivad heli läbipääsu, mis vähendab mürataset teatud määral.

Kõrvatroppe saab kasutada kuulmiskaitseks mürarikastes keskkondades, nagu tootmine, ehitus või lennundus. Need võivad olla kasulikud ka igapäevaelus, näiteks metroos või bussis reisides, et vähendada müra mõju kuulmisele.

Lisaks võivad kõrvatropid aidata parandada unekvaliteeti, kui ruumi häirib müra, näiteks mööduvatest autodest või naabritest. Neid saab kasutada ka muusikakontsertide või festivalide ajal, et kaitsta oma kuulmist valju heli eest.

 

Seega on kõrvatropid oluliseks vahendiks kuulmise kaitsmisel ja müra mõju vähendamisel inimkehale.

 

 

Müra vältimine on inimeste tervise ja heaolu seisukohalt väga oluline. Müra mõju inimorganismile võib olla negatiivne ja viia erinevate terviseprobleemideni.

 

Siin on mõned põhjused, miks on oluline müra vältida:

Liigne müratase võib põhjustada kuulmislangust ja muid kuulmisprobleeme.

Müra võib põhjustada stressi ja ärevust, mis omakorda võib põhjustada selliseid haigusi nagu kõrge vererõhk, südamehaigused ja depressioon.

Müra võib segada tööd, õppimist ja suhtlemist.

Müra võib vähendada une kvaliteeti ja põhjustada unetust.

Müra võib vähendada tootlikkust, keskendumist ja otsuste langetamist.

Müra võib põhjustada õnnetusi ja õnnetusi, kuna see võib juhi, töötaja jne tähelepanu hajutada.

 

Üldiselt on müra vältimine inimese tervise ja heaolu seisukohalt väga oluline. Kui te ei saa müra vältida, võib kõrvatroppide või muude kaitsevahendite kandmine aidata vähendada kokkupuudet müraga.