CEMIO GEMZE 2x KAPSLID N60 Vaata täismõõdus

CEMIO GEMZE 2x KAPSLID N60

32,50 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Klientide valik!!

Toidulisand luudele ja kõhredele. Vitamiin C aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele luude, kõhrkoe ja naha normaalseks talitluseks.

Eriline kombinatsioon, mis sisaldab puhtal kujul kollageeni tüüpe NC I® ja NC II® koos C-vitamiiniga. Aitab toetada luid ja kõhresid. I tüüpi kollageen moodustab kuni 90% organismis leiduvast kollageenist. Seda leidub kõõlustes, sidemetes ja nahas ning on orgaanilise luu põhiosa. II tüüpi kollageen moodustab kuni 70% kõhre kuivkaalust. Seda leidub põhiliselt kõhredes ja liigestes.

Loodud ja valmistatud Shveitsis patenteeritud CollPure® tehnoloogia järgi, mis tagab toote kõrgeima puhtuse ja kvaliteedi. Ainult 1 kapsel päevas, pakendist jätkub 2 kuuks. Väikesed pehmed ülilihtsalt manustatavad zhelatiinkapslid.

Rohkem infot

 1 kapsel päevas sobival ajal. Kasutage vähemalt 2 kuu jooksul. Korrake kuuri mitu korda aastas. Võib kasutada pidevalt.

 

Päevane annus 1 kapsel sisaldab: puhas NC I® tüüpi kollageen 32 mg; puhas NC II® tüüpi kollageen 40 mcg; vitamiin C 20 mg (25% NRV*). *%NRV - protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele.

Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES) SOJAOA õli, kapsli kest (zhelatiin, niiskusesäilitaja - glütserool, destilleeritud vesi, toiduvärvid - karamell, raudoksiidid ja -hüdroksiidid, titaandioksiid), L-askorbiinhape (vitamiin C), veisekollageen (denatureerimata NC I® ja NC II® tüüpi kollageenid), stabilisaator - kollane meevaha, emulgaator - SOJALETSITIIN. Ei sisalda suhkrut ega laktoosi. Gluteenivaba. Ei sisalda sünteetilisi toiduvärve.

Hoiatused. Tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid. Toidulisandit ei tohiks kasutada mitmekülgse toitumise asendajana. Ei sobi alla 3-aastastele lastele. Hoida toodet lastele eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.

Säilitamistingimused .Hoida kuivas kohas temperatuuril 10-25 ºC. Vältida otsest päikesevalgust.

 

Jätke valutavate kõhre- ja liigesprobleemidega hüvasti CEMIO GEMZE KAPSLID N60-ga, teie isikliku liitlasega võitluses parema tervise eest!

Professionaalselt koostatud toidulisand, mis aitab teil saavutada optimaalse luude ja liigeste tervise, et saaksite piiramatult jätkata sellega, mida armastate.