VERSAN SHOTS 10ML N20 Vaata täismõõdus

VERSAN SHOTS 10ML N20

48,31 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

VERSAN Shots on maitsev jook, mis sisaldab vitamiine ja mineraalaineid, mis toetavad liigesfunktsiooni. See täiendab dieeti kollageeni, kondroitiini, glükoosamiini, hüaluroonhappe, C- ja D3-vitamiinidega.

Rohkem infot

VERSAN Shots on maitsev jook, mis sisaldab vitamiine ja mineraalaineid, mis toetavad liigesfunktsiooni. See täiendab dieeti kollageeni, kondroitiini, glükoosamiini, hüaluroonhappe, C- ja D3-vitamiinidega.

Vitamiin C aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele kõhrkoes ja luude normaalseks talitluseks. Vitamiin D aitab hoida luid normaalsetena ning säilitada lihaste normaalset talitlust.

Liigesed on liikumise seisukohalt ühed kõige olulisemad organid, mis tagavad liikumisfunktsiooni koos piisava ulatuse ja paindlikkusega. Sarnaselt teistele organitele ja kudedele toimub ka liigeste puhul pidev vanade kudede lagunemine ja uute kudede teke. Vananemise käigus paratamatult kiireneb kõhrkoe hävimine võrreldes uue kõhrekoe tootmisega. Tasakaal uue rakuvälise materjali tootmise ja lagunemise vahel võib muutuda mitte ainult vananemise tõttu, vaid ka liigese ülekoormuse, liikumispuuduse, geneetiliste tegurite, vajalike ainete puuduse ja mitme muu teguri tõttu. Oluline on hoolitseda oma liigeste eest, kohandades oma töö- ja puhkerežiimi, rakendades optimaalset liikumist ja muidugi varustades oma liigeseid toitainetega.





Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Üle 12-aastased lapsed ja täiskasvanud: 1 pisipudel päevas söögi ajal. Enne kasutamist loksutada. Kasuliku toime saavutamiseks on soovitatav tarbida 2-3 kuu jooksul.



Sisaldus päevase annuse kohta

Päevane annus 10 ml sisaldab: NRV*

Hüdrolüüsitud kollageen 500 mg

Kondroitiinsulfaat 500 mg

Glükosamiinsulfaat 250 mg

Vitamiin C 80 mg 100 %

Hüaluroonhape 25 mg

Vitamiin D3 5 µg100 %

* protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele (NRV ? Nutritional Reference Value)


Koostisosad: vesi, niiskusesäilitaja - glütserool, kondoitriinsulfaat, hüdrolüüsitud kollageen, fruktoos, D- glükosamiinsulfaat, happesuse regulaator – sidrunhape, L-askorbiinhape (vitamiin C), apelsini lõhna- ja maitseaine, naatriumhüaluronaat, säilitusaine – kaaliumsorbaat, sidruni lõhna- ja maitseaine, kolekaltsiferool (vitamiin D3).



Hoiatused

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ja tervislik elustiil. Hoida lastele kättesaamatus kohas!






Päritoluriik

Euroopa Liit


Säilitamistingimused

Hoida kuivas, pimedas kohas, temperatuuril kuni 25 °C.

Pakendatud gaasikeskkonda.