Reumatiin Geel-palsam liigestele ja lihastele 125ml Vaata täismõõdus

Reumatiin Geel-palsam liigestele ja lihastele 125ml

9,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Geel-palsam kehale liigeste ja lihaste piirkonnas põletikuvastase kompleksiga.


See kreemikoostis näib olevat suunatud naha niisutamisele, valu leevendamisele, põletiku vähendamisele ja naha taastamisele. Siin on mõned omadused lähtuvalt koostisest:

 

  1. Niisutav ja pehmendav toime: Vesi ja glütseriin on tuntud niisutajad, mis aitavad nahka pehmendada ja niisutada, parandades naha elastsust ja välimust.

  2. Põletikuvastane ja valuvaigistav toime: Mentool ja kamper pakuvad jahutavat ja rahustavat toimet, mis aitab leevendada valu ja põletikku. Kapaitiin ja kapsaitsiin, mis on saadud tšillipiprast, võivad samuti pakkuda valuvaigistavat toimet, suurendades naha vereringet ja vähendades põletikku.

  3.  

Rohkem infot

 

  1. Naha taastamine ja parandamine: Kollageeni hüdrolüsaat, kondroitiinsulfaat ja glükosamiinhüdrokloriid toetavad liigeste funkstioone.

 

  1. Vitamiinide ja mineraalide pakkumine: B6- ja B1-vitamiinid ning muud toitained võivad nahka toita, aidates kaasa selle üldisele tervisele ja heaolule.

 

  1. Antiseptilised ja antimikroobsed omadused: Fenoksüetanool on säilitusaine, millel võivad olla ka antimikroobsed omadused. Eukalüpti eeterlik õli on tuntud oma antiseptiliste omaduste poolest.

 

  1. Rahustav ja ärritusevastane toime: Eeterlike õlide ekstraktid, nagu salvei, kibuvits, naistepuna ja arnika, võivad pakkuda nahale rahustavat toimet ja aidata leevendada ärritusi.

 

  1. Põletikuvastased ja biostimuleerivad koostisosad: Kreemi biostimuleeriv kompleks, mis sisaldab komponente nagu päevalilleõli, E-vitamiin ja bisabolol, võib aidata vähendada naha põletikku ja edendada naha taastumist.

 

  1. Mesilasmürgi toorsaadus: Mesilasmürk võib stimuleerida naha vereringet ja toetada kollageeni tootmist, aidates  parandada naha elastsust.


KOOSTIS: vesi, glütseriin, karbomeer, fenoksietanool, hüdrogeenitud polüisobuteen, naatriumhüdroksiid, etüülheksanool glütseriin, kamper, mentool, kapaitiin, kapsaitsiin, eukalüpti eeterlik õli, EDTA dinaatriumsool, metüülnikotinaat, kollageeni hüdrolüsaat, sulfaat kondroitiin, glükosamiini hüdrokloriid, B6 vitamiin, B1 vitamiin, varemerohu/kukekannuse, salvei, kibuvitsa, vaagu, naistepuna, astelpaju, aadama juure, arnika, kallisia eeterlike õlide ekstraktid, taruvaigu propüleenglükool ekstrakt, põletikuvastane biostimuleeriv kompleks (päevalilleõli, PEG-40 hüdrogeenitud riitsinusõli, taruvaigu propüleenglükool ekstrakt, kummeliõli ekstrakt, E-vitamiin, allantoiin, bisabolol, A-vitamiin, mustsõstraseemneõli), mesilasmürgi toorsaadus, limoneen

 

KASUTAMINE: kanda õrnade masseerimisliigutustega probleemsele alale 3-5 min jooksul kuni täieliku imbumiseni 2-3 korda päevas. Kasutamiskuur: 6-8 nädalat. Tulemuse kinnitamiseks on soovitatav kasutamist korrata 3 kuu pärast või vajadusel. Vastunäidustused: komponentide individuaalne talumatus. Kõrvaltoimeid pole täheldatud. Allergilise reaktsiooni korral lõpetada kasutamine ja konsulteerida arstiga.


Tootja: Venemaa