KUZNETSOVI IPLIKAATOR( NÕELJAS) N84 Vaata täismõõdus

KUZNETSOVI IPLIKAATOR( NÕELJAS) N84

27,30 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 suurus 23*38cm

Kuznetsovi iplikaator on nõeljas plastmassist ümarvorm sammu vahega 6mm, kinnitatud spandexile.

 

Kuznetsovi aplikaator on teraapiline vahend, mis koosneb plastiknõeltega mattist või rullist. Seda kasutatakse tavaliselt keha erinevatele osadele, eriti seljale, kaelale ja jalgadele, kuid seda võib kasutada ka teistel kehaosadel.

Rohkem infot

Kuznetsovi aplikaatori kasutamise põhieesmärk on stimuleerida keha erinevaid punkte, parandades vereringet ja vabastades pinget ning pakkudes seeläbi leevendust erinevatele sümptomitele. Siin on mõned potentsiaalsed kasulikud omadused:

 

Valu leevendamine: Kuznetsovi aplikaatori kasutamine võib aidata leevendada erinevate piirkondade, nagu selg, kael, õlad ja jalad, pinge- või lihasvalusid. Nõeltega kokkupuude võib stimuleerida närve ja käivitada keha enda valu leevendavad mehhanismid, vähendades seeläbi ebamugavust.


Lihaspinge vähendamine: Aplikaatori nõeltega kokkupuutel võib keha reageerida lõdvestumisega, vähendades lihaste pingeid ja parandades seeläbi lihaste paindlikkust ja liikuvust.

 

Vereringe parandamine: Nõeltega naha kerge torkimine võib stimuleerida vereringet kohalikul tasandil. See võib omakorda aidata hapniku ja toitainete paremat juurdevoolu lihastesse ja kudedesse ning eemaldada jääkaineid.

 

Stressi ja ärevuse vähendamine: Mõned inimesed väidavad, et Kuznetsovi aplikaatori kasutamine võib aidata vähendada stressi ja ärevust ning edendada lõõgastumist. See võib olla seotud stimulatsiooni mõjuga närvilõpmetele ja keha enda lõõgastumise reaktsioonide käivitamisega.

 

On oluline märkida, et Kuznetsovi aplikaatori kasutamise kohta on piiratud teaduslikud tõendid ning selle mõju ja tõhususe kohta pole lõplikku konsensust. Mõned inimesed võivad kogeda aplikaatori kasutamisel ebamugavustunnet või ärritust nahal. Seetõttu on soovitatav konsulteerida enne aplikaatori kasutamist oma tervishoiutöötajaga, eriti kui teil on olemasolevad terviseprobleemid või kui olete rase või imetate.

 

KASUTAMINE:

Töövõime tõstmiseks igapäevases elus, spordis. naha elastsuse taastamiseks ja naha toonuse tõstmiseks. Korrastab venoosset vereringet. Soodustab und ja maandab pingeid. Vähendab rasvade ladestumist, soodustab liigeste liikuvust. Vähendab vaevusi lihaskudedes, selgroo piirkonnas. Tõstab sugulist aktiivsust.


 

Kasutusjuhend:

iplikaator asetatakse vaevusi põhjustavale kohale ja vajutakse 40-60sek jooksul käega ( talumise piires) ja seejärel võetakse ära. Protseduuri korrata vaevuse täieliku kadumiseni. Iplikaatorit võib kanda pikemat aega, kinnitades selle elastiksideme abil kehale.

Kaasas on iplikaatori reflektoorsete mõju skeem.

 

Vastunäidustused: kasvajad, dermatiidid, papilloomid.

 

Tootja: Venemaa