VÄÄVLISEEP NÄOLE JA KEHALE 100g Vaata täismõõdus

VÄÄVLISEEP NÄOLE JA KEHALE 100g

12,81 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Väävliseep on kosmeetiline toode, mida kasutatakse peamiselt nahaprobleemide, nagu akne, rasuse naha ja teatud nahahaiguste leevendamiseks. 

 

Väävli omadused aitavad vähendada bakterite kasvu, vähendada põletikku ja reguleerida naha rasueritust. Seetõttu on väävliseep eriti efektiivne akne ja rasuse naha korral. See aitab puhastada ummistunud poore, vähendada vistrike teket ja leevendada põletikulist nahka.

Rohkem infot

väävliseepi võib kasutada igas vanuses inimene, kellel esineb aknet või rasust nahka. See sobib nii noorukitele kui ka täiskasvanutele. Samuti võib väävliseep olla kasulik teatud nahahaiguste, nagu seborroiline dermatiit või psoriaas, korral. 

 

On oluline märkida, et väävliseep võib nahka kuivatada, seega on oluline järgida juhiseid ja mitte kasutada seda liiga sageli või liiga pikka aega. Samuti tuleks vältida silma sattumist, kuna see võib ärritust tekitada. Kui teil tekib väävliseebi kasutamisel tugev ärritus või ebamugavustunne, peate selle kasutamise lõpetama ja konsulteerima arstiga.