Canesflor vag.tabl N10 Vaata täismõõdus

Canesflor vag.tabl N10

40,57 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Caneflor on Ecocillini analoog. Sisaldab sama probiootikumi tüvi Lactobacillus Plantarum P 17630 V1 ning säilitatakse toatemperatuuril!

Sellega, ei pea muretsema õige säilitamise pärast.

 

Canesflor on mugav vaginaalne kapsel, mis sisaldab Lactobacillus Plantarum P 17630 vähemalt 10 CFU. See taastab naiste tupe loomuliku keskkonna ja loob kaitsebarjääri üle teie tupe seinte, aidates ära hoida soori kordumist.

 

Omadused:
Aitab ära hoida tupepõletike kordumist.
Taastab tupes loomuliku keskkonna.
Taastab tupe mikrofloora.
Loob kaitsebarjääri.

Rohkem infot


Füsioloogilist tupekeskkonda säilitab mikroorganismide loomulik tasakaal, mida tuntakse vaginaalse mikrofloora nime all. Laktobatsillid moodustavad suurema osa tupefloorast, pakkudes seega loomulikku kaitset tupeinfektsioonide, nagu soor, vastu.

 

Üks viise, kuidas laktobatsillid seda teevad, on tupe seintele kaitsva barjääri loomine, mis takistab kahjulike mikroorganismide kasvu, mis võivad põhjustada tupeinfektsioone.

 

Canesflori kasutamine võib aidata vältida tupeinfektsioonide kordumist, taastades ja säilitades tupes laktobatsillide optimaalse taseme ning taastades füsioloogilise pH, säilitades seeläbi füsioloogilise tasakaalu.

 

Canesflori võib kasutada ka niipea, kui olete lõpetanud (st järgmisel päeval) oma vaginaalse infektsiooni raviks sobiva ravimi, et vältida haiguse kordumist.



Kasutusjuhised:


Kasutage ühte kapslit iga päev kuus järjestikust päeva ja seejärel ühte kapslit nädalas nelja nädala jooksul.
Kuidas sisestada: sisestage üks kapsel enne magamaminekut selili lamades sügavale tuppe.

 

Kapsli koostis:
lactobacillus Plantarum P 17630 vähemalt 10 CFU, maisitärklis, mannitool, karboksümetüültselluloos, naatriumristseotud, taimne magneesiumstearaat, ränidioksiidi, želatiin, titaandioksiid.

 

 

 

Vaginaalse mikrofloora tagamiseks on mõtekam kasutada ka suukaudseid probiootikime, nt. LactoSevenCompliflora femina

 

Ennetada ebameeldivaid sümptomeid on mõttekam, kui hiljem haigust ravida. Hoolitsege oma tervise eest!