Oliivi ihupiim 250ml Vaata täismõõdus

Oliivi ihupiim 250ml

24,60 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Üle 96% naturaalsed ja looduslikud koostisosad! Sisaldab P.D.O. orgaanilist Jeanne en Provence.

 

oliiviõli ja toitaineterikast oliivipungade ekstrakti. Ideaalne kuivale nahale, jätab naha pehmeks ja delikaatselt lõhnavaks.  Kasutada ainult välispidiselt, vältida silma sattumist.


Oliiviõli on ihupiimas väga kasulik, kuna see pakub mitmeid nahahoolduse eeliseid, mis tulenevad selle rikkalikust koostisest:

  1. Niisutav toime: Oliiviõli sisaldab palju rasvhappeid, sealhulgas oleiinhapet, mis on tuntud oma võime poolest tungida sügavale nahka ja pakkuda tõhusat niisutust. See jätab naha pehmeks ja siidiseks.

  2.  

  3.  

Rohkem infot

Antioksüdandid: Oliiviõli on rikas antioksüdantide poolest, nagu E-vitamiin, polüfenoolid ja fütosteroolid. Need aitavad kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest, nagu saaste ja UV-kiirgus, mis võivad põhjustada enneaegset vananemist.

 

Naha taastumine: Tänu oma rikkalikele rasvhapetele ja antioksüdantidele aitab oliiviõli kaasa naha uuenemisele ja parandab väiksemaid nahakahjustusi, muutes selle ideaalseks kuiva, lõhenenud või kahjustatud naha hoolduseks.

 

Põletikuvastased omadused: Oliiviõli võib aidata vähendada nahapõletikku ja rahustada ärritunud nahka, mis teeb sellest hea valiku tundlikule või põletikulisele nahale.

 

Tõkefunktsiooni tugevdamine: Oliiviõli aitab tugevdada naha loomulikku tõket, aidates sellega säilitada niiskust ja kaitsta nahka väliste ärritajate eest.

 

 

Koostisosad: AQUA, BENZYL SALICYLATE, CAESALPINIA SPINOSA GUM, CETEARYL ALCOHOL, CITRAL, CITRIC ACID, FICUS CARICA FRUIT EXTRACT, GERANIOL, GLYCERIN, JOJOBA ESTERS, LAURYL LAURATE, LIMONENE, LINALOOL, OCTYLDODECANOL, OLEA EUROPAEA BUD EXTRACT, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, POTASSIUM SORBATE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE.

 

Tootja: Prantsusmaa