Kondoomid Durex Performax N10 Vaata täismõõdus

Kondoomid Durex Performax N10

25,77 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni


Läbipaistvad looduslikust kautshukist latekskondoomid. Loodud ühiseks kulminatsiooniks. Performa libestusaine sisaldab 5% bensokaiini, et aidata mehel kauem kesta. Ribid ja täpid aitavad naise orgasmi tugevdada. Nominaallaius: 56 mm.

 

Kasutamisjuhised

Lugege hoolikalt pakendi infolehte, eriti kui kasutate kondoome anaal- või oraalseksiks. Kasutage kondoomi ainult üks kord.


Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepanu! Durex Performax Intense kondoomide libestusaine võib põhjustada löövet. ärritust, põletustunnet või sügelust. Vältige silma sattumist ja peske ära peale kasutamist. Kui tekib tekib ärritus, lõpetage Durex Performax Intense kasutamine. Kui ärritus püsib, pöörduge arsti poole. 

Rohkem infot

Ärge kasutage neid kondoome, kui Teil või partneril on põletikuline või vigastatud nahk. Kui Teil või partneril tekib nende kondoomide kasutamisel hingamisraskus või huulte siniseks muutumine, lõpetage kohe kasutamine ja kutsuge arst. Ükski rasestumisvastane meetod ei saa anda Teile 100% kaitset raseduse, HIVi või sugulisel teel levivate infektsioonide suhtes. Dermatoloogiliselt testitud. Erinevalt õlipõhistest libestitest, mis võivad kondoome kahjustada, on kõik Durex Play libestid kondoomidele ohutud. 100% elektrooniliselt testitud