Nikotiini tuvastamise kiirtest N10 Vaata täismõõdus

Nikotiini tuvastamise kiirtest N10

37,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Nikotiini lihtne tuvastamine: Kotiniini kiirtest on spetsiaalne test, mis on loodud kotiniini, nikotiini lagunemissaaduse, kvalitatiivseks tuvastamiseks ja mida kasutatakse peamiselt inimese suitsetamisoleku määramiseks.


Kiire ja täpne: test on spetsiaalselt loodud kotiniini täpseks mõõtmiseks inimese uriinis ja annab selged tulemused 5-10 minuti jooksul. 


Lihtne kasutada: uriinianalüüsi on lihtne kasutada ja see ei nõua erilisi meditsiinilisi teadmisi ega seadmeid. Seda saab teha mugavalt kodust lahkumata

Rohkem infot

Pikem tuvastamisperiood: Kotiniini poolväärtusaeg on pikem kui nikotiinil ja seetõttu saab seda tuvastada pikema aja jooksul. See suurendab nikotiinitarbimise tuvastamise tõenäosust isegi mitme päeva pärast.

Laboratoorsed alternatiivid: pole enam pikki ootamisi ja kalleid laborikulusid! Säästke aega ja raha ning saate mugavalt oma kodus täpseid laborikvaliteediga tulemusi.

 

Tundlikkus 200 ng/ml

 

Välja toodetud Saksamaal

Tootja: Hiina

 

Kotiniini tase <10 ng/ml veres viitab aktiivse suitsetamise puudumisele. Väärtused vahemikus 10–100 ng/ml on seotud kerge suitsetamise või mõõduka passiivse kokkupuutega ning üle 300 ng/ml näitavad tugevaid suitsetajaid – rohkem kui 20 sigaretti päevas.