Klorane juuksepalsam kummeliga 150ml Vaata täismõõdus

Klorane juuksepalsam kummeliga 150ml

25,01 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Netokogus: 150ml

Sära andev ja silendav, blondidele ja helepruunidele juustele. Toidab kuivi ja kahjustatud juukseid, kergendab nende kammimist. Kasutamine: kanda pestud rätikukuivadele juustele ja juukseotstele. Hoida peal 2-3 min, kammida ja korralikult loputada.

Tootja: Prantsusmaa

Maaletooja: KMT Lang & Barney Investments OÜ, F.R.Kreutzwaldi 11-2, Tallinn

Rohkem infot



Klorane Juuksepalsam Kummeliga on parabeeni- ja silikoonivaba šampoon, mis on spetsiaalselt loodud teie juustele volüümi, toitumise ja sära andmiseks. See šampoon on koostatud kombinatsiooniga botaanilistest ekstraktidest ja looduslikest toimeainetest, sealhulgas kummeli ekstraktist. Kummeli ekstrakt on saadud köömne taime seemnetest ja arvatakse, et sellel on positiivne mõju peanahale, aidates kontrollida rasu tootmist, reguleerida rasu taset ning puhastada juukseid liigsest mustusest ja lisanditest. Samuti aitab see kaitsta juukseid keskkonnamõjude eest ja vähendada juukseotste lõhenemist.

Sellel šampoonil on ülikontsentreeritud valem, mis koosneb õrnadest ja toitvatest puhastusvahenditest, valkudest ja lipiididest, mis töötavad koos, et tuua teie juustest parim välja. Proteiinid toimivad kaitsva barjäärina, mis hoiab teie juuksed pehmed, siidised ja juhitavad, samas kui lipiidid aitavad niiskust kinni hoida ning hoida need tervena ja läikivana. See šampoon on koostatud ka looduslike õlide ja palsamitega, mis aitavad lukustada niiskust, taastada sära ja juukseid lahti harutada.

Klorane Juuksepalsam Kummeliga šampoon on mõeldud kasutamiseks kõikidel juuksetüüpidel. Sellel on kerge ja meeldiv lõhn ning see on lihtsalt kasutatavas pudelis. Seda võib masseerida märgadesse juustesse ja jätta enne maha loputamist mõneks minutiks mõjuma. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage Klorane palsamit.