Klorane juuksehoolduskreem ülitoitev datlipalmi õliga kuivadele, kahjustatud ja habrastele juustele 125ml Vaata täismõõdus

Klorane juuksehoolduskreem ülitoitev datlipalmi õliga kuivadele, kahjustatud ja habrastele juustele 125ml

25,16 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Netokogus: 125ml

Igapäevane toitev, juustesse jäetav kreem koheselt mõjub juustele, parandades nende struktuuri ja muutes neid elastseteks ja siidisteks. Silikoonivaba  kreem  tasakaalustab juuste niiskust ning aitab vältida otste lõhenemist, muutmata juukseid raskeks.

Kanda 1-2 tilka kuivadele  või rätikukuivadele  juustele.  Mitte maha  loputada !  Vältida silma sattumist. Dermatoloogiliselt testitud. Parabeenivaba. 

Rohkem infot



Klorane Juuksehoolduskreem ülitoitev datlipalmi õliga on mõeldud kuivadele, sobib ja habrastele juustele. See on suurepärane toode, mis aitab taastada loomulikku elastsust ja sära. See on väga rikkalik ja tugevalt toitev, tagades juustele sügavaid toiteaineid. Datlipalm õli on tuntud oma pehmendava ja niisutava omaduse poolest ning see ühendab eeterlike õlide ja vitamiinidega banaanipulbrit, et parandada ja kuiva juuste tekstuuri. See aitab aidata juukseid, hoida neid niiskenuna ja tugevdada ka paksu ja hoolitsetud välimuse. Kreemi sisaldavad looduslikud koostisosad on ka looduslikult antibakteriaalsed ja igapäevaste stiilide vastupidavuse tõstmiseks on olemas keratiinkompleks, mis tugevdab juukseid lõpust tipuni ja seda elujõulise, läikiva ja tervena. Klorane Juuksehoolduskreem datlipalmi õliga kuivadele, vastupidav ja habrastele juustele aitab taastada ja tugevdada väsinud juuste loomulikku sära, tugevust ja elastsust.