Evolu komplekt  inhalaator Super Car + Non Contact termomeeter Vaata täismõõdus

Evolu komplekt inhalaator Super Car + Non Contact termomeeter

120,88 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Koos Ostes on Soodsam!

Evolu Super Car meditsiiniline kompressorinhalaator on meditsiiniseade, mis on ette nähtud arsti poolt välja kirjutatud retseptiravimite inhaleerimiseks (sissehingamiseks) ja füsioloogilise lahusega (0,9% NaCl) auru tegemiseks.

Kompressor inhalaator on seade, mis muudab vedeliku suruõhu mõjul peeneks aerosooliks. Infrapuna termomeeteriga saab mõõta kehatemperatuuri otsmikult ning kõrvast, samuti ka õhu ja pinnatemperatuure.Infrapuna Termomeeter EVOLU 3in1 mõõdab kiirelt ja täpselt temperatuuri kõrvast ja otsmikult. Saab mõõta ka pinnatemperatuure. 4-värvline ekraan.

Rohkem infot

EVOLU infrapuna termomeeter, millega saab kontaktivabalt temperatuuri mõõta kõrvast või otsmikult. Lisaks saab mõõta vannivee või pindade temperatuuri. Võimalus valida Fahrenheiti (°F) ja Celsiuse (°C) skaala vahel. Vaikimisi näidatakse Celsiuse skaalat °C. Termomeetri helisignaali saab ka välja lülitada. Seadme taustavalgustus on eri värvi, valge, roheline, oranž, punane, mis viitab erinevale temperatuurile. Mõõdab kiiresti temperatuuri, juba 1 sekundiga saab tulemuse teada. Seadet on mugav kasutada ja see on ökonoomne. Termomeeter lülitab ise pärast 30 sekundit kasutuseta olekut automaatseltvälja. Komplektis on hoiustamiskarp.

Komplektis: Puutevaba infrapuna termomeeter, hoiustamiskarp, kaks 1,5V AAA patareid, inhalaator, kasutamisjuhendid