EPIGEN IMMUNO 30ml x 15 tk Vaata täismõõdus

EPIGEN IMMUNO 30ml x 15 tk

60,85 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Hetkel on tarneraskused. Analoog on pulbrina https://www.n1.ee/ee/%C3%A4ra-k%C3%BClmeta/55798-viusid-pulber-n90.html

Immuunsüsteemi tugevdamiseks.

Põhikomponent on lagritsajuure ekstrakt, mille viirusevastased omadused on teada juba tuhandeid aastaid. Lagritsa juure aktiivne komponent on glütsürritsiinhape, mis toimib aktiivselt pärssides viiruse replikatsiooni, takistab viiruse iseseisvat reprodutseerimist, suurendades antikehade arvu meie kehas. Eelkõige räägime erinevatest gripitüvedest, ja viirusest nagu (Herpes simplex) ja Herpes zoster (Varicella zoster), ning inimese papilloomiviirusest ja tsütomegaloviirusest. 

Rohkem infot

Lisaks on glütsürritsiinhappel hepatoprotektiivsed (maksa kudede kaitsmine) omadused, mis muudab selle oluliseks toetusvahendiks viirushaiguste korral. Toidulisandil ei kasuta tavalist glütsürritsiinhapet, vaid looduslik toimeaine aktiveeritakse tootja laboris molekulaarsel tasemel.

 

Epigen Immuno peamised komponendid:

 

1. Glükoosamiin - põletikuvastase toimega ja aitab taastada sidekude. On tõendeid, et glükoosamiin võib vähendada kopsuhaiguse tagajärjel tekkivat surmaohtu.

 

2. Glütsiin - omab tsütoprotektiivset (see tähendab rakkude kaitset) ja põletikuvastast toimet. See on võimeline vähendama teatud ravimite toksilist mõju neerudele ja maksale. Vähendab psühho-emotsionaalset stressi ning ärevuse ja hirmu tundeid.

 

3. Arginiin - viitab immunoaktiivsetele toitainetele. Arginiiniga rikastatud dieet on postoperatiivsete nakkuslike komplikatsioonide esinemissageduse vähenemise tõttu efektiivne sepsise korral kriitiliselt haigetel patsientidel, aga ka mitmesuguste kirurgiliste protseduuride korral. Nagu glütsiin, kiirendab arginiin ka maksakudede uuenemist.

 

4. Tsink - immunoregulatoorsed, antioksüdandi- ja põletikuvastased omadused. Osaleb keha immuunvastuse algatamises ja haavade paranemises.

5. Kaltsium – on hädavajalik luude, hammaste moodustamiseks ja vere normaalseks hüübimiseks.

 

6. Foolhape ja vitamiinid B12 ja B6. Need elemendid mängivad DNA struktuuri säilitamisel võtmerolli. Lisaks vähendab foolhape maksakahjustuste riski. B6-vitamiin hoiab ära kudede fibroosi arengu.

 

7. Kaltsium - pantotenaat on koensüümi A komponent, mis vastutab kehale võõraste kemikaalide detoksikatsiooni eest.

 

8. C-vitamiin on oluline antioksüdant. Soodustab taastumisprotsesse ja omab immunokorrektiivset toimet

 

Tänu nendele komponentidele "Epigen Immuno" on hädavajalik viirusnakkuste ennetamiseks epideemiate ajal, samuti nakkus- ja põletikuliste haiguste toetusvahendina kompleksravi korral. Lisaks sellele Epigeni hepatoprotektiivsed omadused aitavad kaitsta maksa mitmesuguste haiguste korral peale antibiootikumi- ja viirusevastast ravikuuri.

 

Kasutamine: juua üks pudel päevas, soovitavalt hommikuti, peale sööki, juua peale tsitruse mahla.

Vastunäidustused:  allergilised reaktsioonid komponentide suhtes.

tootja: Hispaania