Lamberts tsink pastillid C-vitamiiniga N100 Vaata täismõõdus

Lamberts tsink pastillid C-vitamiiniga N100

18,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 

Väga maitsvad loodusliku mee ja sidrunimaitselised imemispastillid lahustuvad suus, tagades ühtlase tsingi, C-vitamiini, ribovlafiini (B2-vitamiini) ja mesilastaruvaigu imendumise kurgu membraanidesse. Tsink on tsitraadi vormis, mis on lihtsasti omastatav ning paremini imenduv.

Mineraalaine tsingil on organismis palju ülesandeid. Tsink on vajalik immuunsüsteemi korrapäraseks toimimiseks. Iga keharakk vajab tsinki, kuid paljud meist ei pruugi omastada vajalikku kogust toidust. Samuti on on meie kehal tsinki tarvis selleks, et hoida juukseid, küüsi, nahka, nägemist normaalsena.

Rohkem infot

Sealhulgas aitab tsink kaasa makrotoitainete, rasvhapete ja A-vitamiini normaalsele ainevahetusele.

 

Pastillides sisalduv C-vitamiin aitab samuti kaasa normaalse immuunsüsteemi talitlusele ning B2-vitamiin aitab hoida limaskesti normaalsena.

Tsingi imemispastille võib kasutada imemispastillidena kurgu käheduse puhul, immuuunsüsteemi turgutamiseks ja tsingipuuduse korrigeerimiseks.

 

Pastillid sobivad tarvitamiseks nii lastele kui täiskasvanutele.

Kes võiksid Lambertsi Tsink Pluss imemispastille tarvitada:

  • *lapsed ja täiskasvanud kurgu käheduse korral;
  • *lapsed ja täiskasvanud limaskestade hoidmiseks;
  • *lapsed ja täiskasvanud immuunsüsteemi normaalse talitluse toetamiseks ja aktiviseerimiseks;
  • *lapsed ja täiskasvanud tsingi puuduse korrigeerimiseks.

 

Annustamine:

Lapsed: aeglaselt imeda kuni 3 pastilli päevas.

Täiskasvanud: kuni 7 pastilli päevas või vastavalt apteekri või arsti soovitusele. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.

 

Sobib taimetoitlastele. 

Koostisosad: magusained: ksülitool ja sorbitool, dekstroos, lõhna-ja maitseaine (mesi, sidrun* ja apelsin*), askorbiinhape, paakumisvastased ained ränidioksiid ja magneesiumstearaat, tsinktsitraat, mesilastaruvaigu ekstrakt, riboflaviin.

*antioksüdant alfa-tokoferooliga

Aspartaamivaba.

Teave allergeenide kohta. Ei sisalda: nisu, gluteen, oder, soja, muna, piim ja piimaproduktid, laktoos, pähklid, sulfit, seller, kala, koorikloom, pärm.

 

Tootja: Inglismaa