Taimsed steroolid 800 mg N60 Vaata täismõõdus

Taimsed steroolid 800 mg N60

37,20 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Spetsiaalne toidulisand, mis sisaldab ühe tableti kohta 800 mg puhtaid taimseid steroole, millest kuni 80% moodustavad beeta-sitosteroolid – taimsed steroolid, mis sarnanevad oma struktuurilt kolesteroolile.

 

Taimsed steroolid esinevad looduslikult taimsetes õlides, teraviljades, pähklites ja seemnetes ning on osutunud ülioluliseks tervisliku kolesteroolitaseme säilitamiseks. Nad sarnanevad oma struktuurilt kolesteroolile ja on leitud, et nad on tervisele kasulikud, sest takistavad osaliselt hea kolesterooli tagasiimendumist seedetraktist.

Rohkem infot

 

Toime:

  • aitab säilitada normaalset ja tervislikku kolesteroolitaset
  • iga tablett sisaldab 800 mg naturaalsest allikast puhtaid taimseid steroole (millest kuni 80% on toimeained beeta-sitosteroolid)
  • aitab langetada nö "halva" kolesterooli (LDL) taset veres
  • taimsed steroolid blokeerivad osaliselt kolesterooli tagasi imendumise soolestikust

 

 

Koostis: 

1 tablett
Taimsed steroolid (millest kuni 80% on beeta-sitosteroolid*) 800 mg

 

Koostisosad: taimsed steroolid, stabilisaator kaltsiumkarbonaat, emulgaator tselluloos, paakumisvastased ained: ränidioksiid, magneesiumstearaat; ristseotud tselluloosikummi, tabletikate: glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos, niiskusesäilitaja glütserool.

 

Teave allergeenide kohta: Toode ei sisalda: nisu, gluteen ja gluteeni sisaldavaid ühendeid, oder, soja, muna, piim (ja piimaproduktid), laktoos, pähklid, sulfiteid, seller, kala, koorikloom, pärm.

 

Kasutamine: 1-3 tabl päevas koos toiduga

 

Mitte tarvitada raseduse ja rinnaga toitmise ajal. Hoida lastele kättesaamatus kohas!