Greenline Urban Garden 2.0 köögikomposter, 2 x 15 l Vaata täismõõdus

Greenline Urban Garden 2.0 köögikomposter, 2 x 15 l

127,92 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Greenline Urban Garden 2.0 köögikomposter, 2 x 15 l

Rohkem infot

Kas tead, et üle poole majapidamises tekkivast prügist on kompostitav? Kompostitav materjal sisaldab pinnasele vajalikke toitaineid. Köögikompostri abil saad kergelt alustada jäätmete kompostimist siseruumides nagu korter, suvila või haagiselamu.

Köögikompostriga taaskasutad biojäätmeid vastutustundlikult minimaalse süsinikjalajäljega, samal ajal kogudes taimedele olulisi toitaineid. Kompostimine toimib Bokashi-menetlusel, kus elavad mikroorganismid teevad tavalistest toidujäätmetest kiirelt toitainerikast mulda taimedele ja istikutele. Komposter toodab kõrvalprotsessi käigus ka toitainetega rikastatud ja looduslikku väetist, millega saad taimi väetada.

Airproof-tec õhukindel konstruktsioon ja kaas pakuvad anaeroobse kompostimisprotsessi toidujäätmetele. Kompostimine toimub ilma õhuta ja ebameeldivate lõhnadeta kinnise kaane all. Urban Garden kompostisprei (müüakse eraldi) aitab aktiveerida orgaanilise prügi.

Bokashi kompostimine:

Kahefaasiline kompostimisprotsess. Köögijäätmed lagundatakse kompostris, misjärel jäätmed järelkompostitakse päriskompostis või „mullatehases“. Lagundusfaasis EM-mikroobid lagundavad biojäätmed õhukindlas anumas. Kui kompost on täis, siis lastakse sel rahulikult olla vähemalt kaks nädalat, mille jooksul kompost toodab väetisevedelikku (ära unusta aeg-ajalt ära kallata). Järelkompostimise faasis lagundatud massi võib segada väliskompostiga, mullatehasega või siis hävitada biojäätmena. Köögijäätmete mullastumine kestab nädalast paari kuuni.

Köögikompostri Urban Gardeni eelised:
• Komposter toodab kõrvalprotsessi käigus ka toitainetega rikastatud ja looduslikku väetist, millega saad taimi väetada
• Lisades koposti otse kasvukasti, annab taimedele elujõudu
• Tänu headele bakteritele ei ole halba lõhna
• Õhukindel konstruktsioon, äädikakärbseid ei teki
• Sobib nii töödeldud kui ka töötlemata toidujäätme (liha, kala ja köögiviljad) kompostimiseks

Köögikompostri maht 15 l