Traeger Ironwood 650 pelletigrill, must Vaata täismõõdus

Traeger Ironwood 650 pelletigrill, must

2 926,17 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Traeger Ironwood 650 pelletigrill, must

Rohkem infot

Traeger Ironwood 650 grilli elektroonika aitab sul grillida ja suitsutada muretult. Seadista grill soovitud temperatuurile, grill süttib ise ning mõne hetke pärast ongi grill valmis kasutamiseks. Pane grillitav toit grillile ning kinnita integreeritud küpsetustermomeeter. Grill annab helisignaali või rakenduse kaudu märku, kui toit on valmis.
Väga tugeva korpusega grillil on tihe topeltküljeseintega grillisüdamik, mis jätab soojuse ja aroomi toidus sisse. Tünnikujuline südamik on valmistatud kvaliteetsest pulbervärvitud terasest. Grilli kahel tasandil on portselanemailitud terasest lahtised restid, mida saab lihtsalt eemaldada. Võid hoiustada resti grilli taga oleva konksu küljes. Külje tasapinnal on kolm integreeritud hoiustuskonksu. Komplektis ka lihatermomeeter, mis ühendatakse grilli juhtpaneeliga. Grilli näidikult näed nii grilli kui ka liha temperatuuri.
Super Smoke funktsioon tekitab soovi korral täiusliku suitsuaroomi (75 °C—105 °C). Keep Warm funktsioon hoiab toidu kuni serveerimiseni õigel temperatuuril. D2® tehnoloogia jõuülekanne ja TurboTemp temperatuuri reguleerimine kuumutab grilli kiiremini.
Traeger Ironwoodil on Wifire® funktsioon. Võid soovi korral lihtsa vaevaga juhtida grilli ja selle temperatuuri oma telefoniga Traegeri rakenduse abil. Traegeri rakendusega saad ka uusi retsepte alla laadida.Mobiilirakendus on saadaval iOS ja Android telefonidele. Grill ühendatakse Traeger App rakenduse abil Wi-Fi-võrku, misjärel saad grilli juhtida oma telefoni kaudu. Grilli saab juhtida ka 3G/4G/5G mobiilside vahendusel, mis tähendab, et telefon ei pea olema Wi-Fi-võrgus. Soovitame siiski turvalisuse huvides jälgida grilli kasutamise ajal. Turvalisuse mõttes ei saa grilli rakenduse kaudu sisse lülitada, küll aga saab grilli välja lülitada. Kuumuse reguleerimine vahemikus 75-260 °C. Komplekti kuulub temperatuuriandur.
Tühjendusluugi kaudu tühjendad pelletipaagi kiirelt, et saaksid selle uuesti valitud toiduga sobivamate pelletitega täita. Pelletipaagis on andur, mis näitab pelletite hulka paagis.

• Tünni läbimõõt 55 cm
• Mõõtmed 115 x 66 x 120 cm
• Grillimisala 56 x 48 cm ja 56 x 26 cm
• Küpsetusala 4190 cm²
• Digitaalne temperatuurivalik vahemikus 75—260°C
• Traeger-puupellet
• Pelletipaagi maht 9 kg
• Vajab 230 V vooluvõrku (süüte-, etteandmis- ja juhtimiselektroonika)
• Voolujuhtme pikkus 2 m
• Kaugjuhtimine Wifire-funktsiooniga ja Traegeri App rakendusega (iOS/Android)