Rapala UR EVO Pro HDA adapter + seib akutrellile Vaata täismõõdus

Rapala UR EVO Pro HDA adapter + seib akutrellile

63,87 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Rapala UR EVO Pro HDA adapter + seib akutrellile

Rohkem infot

Rapala UR EVO Pro HDA akutrelli adapteri abil saad oma Rapala UR jääpuurile akutrelliga hoogu anda. Adapteri maksimaalne väändemoment on 100 Nm. Adapteril on jääauku kukkumise kaitse, mis takistab puuri jääauku kukkumast juhul, kui akumutrivõtme padrun ei hoia piisavalt tugevalt ja puur irdub sellest. Puuri kasutamisel tuleks akutrelli väändemoment õnnetusriski vältimiseks sättida piisavalt lõdvaks. Reguleeri trelli moment nii, et puur lõikuks kergesti jäässe, aga kinni jäädes ei põrutaks randmeid.

Rapala UR EVO Pro HDA akutrelli adapter sobib kõigile sirgetele Rapala UR EVO puuridele, millel on eemaldatav vänt (välja arvatud kokkumurtavad mudelid).

NB! Jääauku kukkumise kaitsme diameeter peab olema suurem kui puuri tera oma.

Uue põlvkonna Rapala UR EVO jääpuurid esindavad Soome innovatsiooni, asjatundlikkust ja puuritraditsiooni ning tänapäevase tootmistehnoloogia oskusteavet. Lõpptulemuseks on uue põlvkonna puur, mis on ergonoomilisem, kergem ja võimsam. Rapala rajas Jyväskylässe uue tehase jääpuuride tootmiseks. Oma tehase eelisteks on ühtlase kvaliteediga tööstuslik tehasetoodang, tõhus kvaliteedikontroll ja kiirem tootearendus. Uue põlvkonna Rapala UR EVO puuride tootmisel kasutatakse uut tüüpi, moodsaid lahendusi. Uues tehases on võetud kasutusele uue aastatuhande tootmistehnika ja paremad lahendused, näiteks EVO SC terakroonid ja SC2 roostevabad varuterad.