Woodlander Oliver hübriidjope oranž M Vaata täismõõdus

Woodlander Oliver hübriidjope oranž M

54,81 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Woodlander Oliver hübriidjope oranž M

Rohkem infot

Universaalselt kasutatav Woodlanderi hübriidjope, mis sobib matkates ja õues liikudes nii sisemiseks kui välimiseks riietuskihiks. Pehmest ja mugavast softshell-materjalist, mille sisepoolel on harjatud, fliisilikult pehme sisepind. Tänu tuulekindlale, sulgedega täidetud ja tikitud esi- ja seljaosale on jope soe. Jopet on lihtne kokku pakkida ja see sobib ka teise jope all kandmiseks. Jopel on kapuuts, tõmblukuga külgtaskud, pingutusnöör alaservas ja elastsed varrukaotsad. Alaserva nöörilukud on paigutatud ohutuse tagamiseks esitaskute sisse. Kvaliteetsed YKK tõmblukud. Tõmbluku all on kaitseliist, mis kaitseb kandjat tuule eest ja lõuapiirkonda tõmblukuga kokkupuutumise eest.
Omab Öko-Tex-sertifikaati, mistõttu on ei sisalda garanteeritult kahjulikke tõrjevahendeid, raskemetalle ja formaaldehüüdi. Tootele omistatud BSCI sertifikaat tagab aga selle, et kogu tootmisprotsess on olnud eetiliselt korrektne.
Esi- ja seljaosa: 100% nailonist
Esi- ja tagaosa täidis: 80% udusulgi, 20% tavasulgi
Softshell-materjal: 100% polüestrist

Hooldusjuhised. Masinpesu 40 °C juures (õrnpesu). Loputusaine kasutamine on keelatud. Triikida vaid madala temperatuuriga. Valgendada ei tohi. Keemiline pesu ei ole lubatud. Pesta eraldi. Pesemise ajal peavad tõmblukud ja muud kinnitusvahendid olema kinni. Vormitakse niiskelt.