Woodlander Kalotti seljakott 65 l Vaata täismõõdus

Woodlander Kalotti seljakott 65 l

146,22 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Woodlander Kalotti seljakott 65 l

Rohkem infot

Woodlander Kalotti on mõeldud sisaldama kõike matkal vajalikku! Paljude detailidega pingutus- ja tugirihmadega mitmekülgsed rihmad sobituvad selga täiuslikult. Esi-, külg- ja ülataskutele pääaseb hästi ligi, ilma kogu matkaseljakotti lahti võtmata.

Seljakoti parimad omadused on selle erakordne praktilisus ja ennekõike kanderihmade väga praktilised reguleerimisvahed. Vahed on integreeritud seljakoti tagaküljele, kust saab kanderihmade kõrgust hõlpsasti reguleerida vastavalt suurustele S—XL. Selle funktsiooniga saad seljakoti reguleerida just oma vajadusele, muutes selajkoti just sulle sobivaks!

Seljakott ei väsita raskematelgi etappidel. Praktilised taskulahendused tagavad kasutusmugavuse - väiketarvikute jaoks on seljakotil disainitud tõmblukuga taskud vöörihmal, milleni ulatud ilma seljakotti seljast võtmata. Mõlemal õlarihmal on eraldi telefonitaskud ning koti küljel avarad võrktaskud näiteks joogipudelitele. Seljakoti praktilisust lisab kahe peamise taksu eraldamine tõmblukuga, tänu millele leiad seljakotist üles kõik vajaliku, olenemata, kus asjad on. Lisaks peamistele taskutele on seljakoti klapis eraldi tõmblukuga tasku ning seljakoti ees püstisuunaline tasku vihmakaitsega tõmblukuga. Lisaks kõigile taskutele on seljakoti allosas eraldi tõmblukuga tasku, millesse on seljakoti kaitseks integreeritud vihmakate.
• Maht: 65 l
• Mõõtmed: 77 x 30 x 23 cm
• Materjal: 100% polüester
• Kate: Ripstop/PU + 600D/PU
• Tõmblukud: YKK
• Pandlad: YKK