SodaStream Terra Gigapack mulliveemasin Vaata täismõõdus

SodaStream Terra Gigapack mulliveemasin

164,69 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
SodaStream Terra Gigapack mulliveemasin

Rohkem infot

Kui väiksemad SodaStreami komplektid ei rahulda teie vajadusi, siis on lahenduseks Terra™ Gigapack. Limiteeritud partii Gigapack´i sisaldab kõike, mis vajad, et kodus mullidega jooke valmistada.

See manuaalne mulliveemasin töötab ilma elektrita ja võimaldab ise valida, kui palju gaasi lisada. Komplektis koguni viis joogipudelit, mis on nõudepesumasinas pestavad, UV-kindlad ja hõlpsasti puhastatavad. Praktiline snap-lock-funktsioon teeb ka pudelite masinasse panemise eriti lihtsaks. Terra™ Gigapacki komplekti kuulub lisaks süsihappegaasiballoon, mis on kergesti paigaldatav Quick Connect-kinnituse abil — see on patenditaotlusega tehnoloogia ballooni kiireks ja lihtsaks paigaldamiseks ilma keeramiseta.

Sodastream on keskkonnasõbralik alternatiiv poest ostetud mulliveele ja karastusjookidele. Tänu korduvkasutatavatele pudelitele võib SodaStream säästa kuni 1000 ühekordset plastpudelit ja purki. Nii säästad keskkonda ning ei pea raskeid pudeleid koju tassima ega tühja taarat koguma ja taaskasutusse viima.

Seadmel on 2-aastane garantii.

Komplekt kuulub:
• Terra™ mulliveemasin, musta värvi
• 425 g Quick Connect-süsihappegaasiballoon
• 3 x 1 l nõudepesumasinas pestavat Fuse-pudelit
• 2 x 0,5 l nõudepesumasinas pestavat Fuse-pudelit
• Kasutusjuhend ja garantiipaber