Hele miso pasta, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Hele miso pasta, ökoloogiline

16,46 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Hele miso pasta, ökoloogiline

Rohkem infot

„Clearspring“ ökoloogiline traditsiooniline Jaapani miso pasta valmistatud fermenteeritud riisist ja sojaubadest. Magus maitse, kreemjas tekstuur. Suurepärane valguallikas. Sobib segamiseks koos õli ja äädikaga vürtsikate kastmete, magustoitude, marinaadide, aga ka suppide (proovi panna hapukoore asemel), kartulipüree või hautiste maitsestamiseks. Sobib veganitele.

Miso - väärtuslik kääritatud sojatoode. Toodetud Jaapanis alates 8. sajandist, kus iga päev tarbitakse mitmesuguste toitudega üle 1000 tonni misot. See „Clearspring“ miso on valmistatud väikeste partiidena, et säiliks suurepärane kvaliteet ja kasutatud ainult kõrgkvaliteediga koostisosi - ökoloogilised sojaoad ja täistera riis. Fermenteeritud naturaalselt 6 kuud unikaalse koji kääritamiskultuuriga seedripuu vaadis.

Kasutamine: lahusta miso väikeses koguses kuumas vees ja lisada toidule alles pärast valmimist, et säiliksid väärtuslikud toitained.

Pärast avamist hoida suletud anumas. Tarbi 1 kuu jooksul. Aja jooksul võib värv tumeneda, kuid toote kvaliteet ja maitse ei muutu.