Taimsete valkude segu, vanillimaitseline, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Taimsete valkude segu, vanillimaitseline, ökoloogiline

34,76 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Taimsete valkude segu, vanillimaitseline, ökoloogiline

Rohkem infot

Raab Vitalfood ökoloogiline vanilliga maitsestatud taimne valgusegu sobib kokteilide valmistamiseks. Soovitatav kasutada pärast sportimist või treeningut. Laktoosivaba, gluteenivaba, sobib veganitele. Pakendis on 15 portsjonit.

See valgukokteili pulber on valmistatud ökoloogilistest sojapõhistest koostisosadest, kasutades kõrgeima kvaliteediga ökoloogilise ja vaid taimseid koostisosi. Meeldiva vanillimaitsega. Kokteili pehme magusus pärineb agaavist. Seda võivad nautida professionaalid ja kõik, kes soovivad oma igapäevast toitumist valguga rikastada. See sisaldab 72% taimset valku, millest 28% koosneb asendamatutest aminohapetest. Iga annus sisaldab 2,6 g BCAA-d (hargnenud ahelaga aminohappeid), millest 1,2 g on leutsiin.

Valgud on inimkeha jaoks oluline ehitusmaterjal ja moodustavad kuni 15% meie kehakaalust. Valkude ainevahetus on pidevas muutumises. Treeningu ajal võib suurem lihaskoormus suurendada valkude ammendumist. Sportlased peaksid tagama optimaalse lämmastiku tasakaalu. Siiski ei suuda inimorganism asendamatuid aminohappeid sünteesida ja seetõttu tuleb neid saada toidust. Valgud aitavad suurendada lihasmassi hulka kehas, säilitada lihasmassi ning luude normaalset seisundit. Oluline on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Soovituslik manustamine: pärast sporti või treeningut lisada 2 spl (20 g) pulbrit 300 ml vedelikule ja naudi. Eriti hea on riisijoogiga, kuid võid valida ka mõne muu taimse joogi või lehmapiima. Eriti kreemja tekstuuri saamiseks võid kasutada blenderit.

Toote maitse ja värvus võivad varieeruda, kuna tegemist on taimse tootega ja see on sõltuv hooajalistest muutustest. Pakend ei ole tehnilistel põhjustel täielikult täidetud. Hoida tihedalt suletuna jahedas ja kuivas kohas.

Sertifitseeritud ökoloogiline toode.
DE-ÖKO-001, ELi-väline põllumajandus.