B-vitamiini kompleks, pulber. Toidulisand. Vaata täismõõdus

B-vitamiini kompleks, pulber. Toidulisand.

13,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
B-vitamiini kompleks, pulber. Toidulisand.

Rohkem infot

Nature's Finest B-vitamiini kompleks, pulber. Toidulisand magusainetega. Sisaldab palju vitamiine B1, B2, B6, B12, foolhapet, pantoteenhapet, niatsiini. Magustatud stevioolglükosiidi ja erütritooliga. Sobib taimetoitlastele ja veganitele.

Tiamiin(B1-vitamiin) aitab säilitada normaalset energiavahetust, närvisüsteemi tööd, psüühika toimimist südame normaalset toimimist.

Vitamiin B2 aitab säilitada normaalset energiaainevahetust, vähendada väsimust ja väsimuse tunnet, säilitada normaalset närvisüsteemi tööd, punaste vereliblede normaalset seisundit ja raua ainevahetust ning kaitsta rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest.

B6-vitamiin aitab säilitada normaalset tsüsteiini sünteesi, energiavahetust, närvisüsteemi tööd, homotsüsteiini-, valkude- ja glükogeeni vahetust, psüühika toimimist, punaste vereliblede moodustumist ja immuunsüsteemi tööd. Aitab vähendada väsimustunnet ja väsimust. Aitab reguleerida hormoonide aktiivsust.

B12-vitamiin aitab säilitada normaalset energiavahetust, närvisüsteemi aktiivsust, homotsüsteiini vahetust, psüühika toimimist, punaste vereliblede moodustumist ja immuunsüsteemi aktiivsust. Aitab vähendada väsimustunnet. Täidab vajalikke funktsioone rakkude jagunemise protsessis.

Foliaadid aitavad säilitada normaalset aminohapete sünteesi, vereloomet, homotsüsteiini ringlust, psüühika toimimist ja immuunsüsteemi tööd. Aitab säilitada ema kudede kasvu raseduse ajal. Täidab vajalikke funktsioone rakkude jagunemise protsessis. Aitab vähendada väsimustunnet ja väsimust.

Pantoteenhape (B5-vitamiin) aitab säilitada normaalset energiavahetust, steroidhormoonide, D-vitamiini ja mõnede neuromediaatorite sünteesi ja ringlust, aitab vähendada väsimust ja säilitada normaalset aju tööd.

Niatsiin aitab säilitada normaalset energiavahetust, närvisüsteemi tööd, psüühika toimimist ning limaskestade ja naha seisukorda. Niatsiin aitab vähendada väsimust.

Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Manustamine: Sega 5 g pulbrit klaasi vees ja joo.

Hoiatused: Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitu. Hoida lastele kättesaamatus kohas.