Acerola puuviljamahl viljalihaga Vaata täismõõdus

Acerola puuviljamahl viljalihaga

18,29 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Acerola puuviljamahl viljalihaga

Rohkem infot

Rabenhorsti Acerola puuviljamahl viljalihaga, looduslikult rikas C-vitamiini poolest. Päevane 25 ml portsjon sisaldab 250 mg C-vitamiini, mis on 313% RMV *. Ühest pudelist mahlast piisab 18 päevaks.

Need mahlad sisaldavad vähemalt 99% puhast mahla ja atserolaviljade viljaliha (söödav malpighi). Pressitakse värsketest atserolaviljadest, ainult väga kvaliteetsest toorainest. Ei ole valmistatud kontsentraadist. llma lisatud suhkruta ja magusaineteta (toode sisaldab looduslikke suhkruid), ei sisalda säilitusaineid, värvaineid ega muid lisandeid. Eriti õrn pastöriseerimine. Sobib veganitele.

Acerola viljad - puuviljad, milles on kõige rohkem C-vitamiini (30 korda rohkem kui sidrunis). 100 ml mahla sisaldab 1000 mg looduslikku C-vitamiini, mis on 1250% C-vitamiini RMV-st.

1 spl acerola mahla (15 ml) vastab 150 mg C-vitamiinile (188% RMV *).

Suurepärane toitainete rikastamiseks. Eriti soovitatav suurenenud C-vitamiini vajaduse korral, näiteks raske treening, emotsionaalne ja vaimne stress, stressiolukorrad, suitsetamine.

C-vitamiin aitab säilitada immuunsussüsteemi normaalset toimimist, aitab vähendada väsimust, kaitseb rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest, parandab raua imendumist. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Tumedas klaaspudelis. Karbis on mõõtemahuti. Enne tarvitamist korralikult loksutada. Pärast avamist hoida tihedalt suletuna külmkapis ja tarbida 14 päeva jooksul.

Rabenhorsti enam kui 200-aastane kogemus ja tipptasemel mahlatootmine kajastub igal sammul! Alates hoolikalt valitud kvaliteetsest toorainest kuni villimiseni. Õrn mahla töötlemise meetod tagab mahlas kvaliteetsete ja kasulike ainete säilimise.