Skandinaavia vikerforelli rasv toidulisand Vaata täismõõdus

Skandinaavia vikerforelli rasv toidulisand

63,14 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Skandinaavia vikerforelli rasv toidulisand

Rohkem infot

Kalaõli 100% Sustainable Scandinavian Rainbow Trout Oil on säästvalt kasvatatud Skandinaavia vikerforelli rasv.

Neid toodetakse puhta siseveekeskkonna keskkonnas elavatest Taani mageveekogudest forellidest, seega ei avalda survet ülemaailmsetele kalavarudele ja säilitab 100% ökoloogilise tasakaalu. Puudub mõju ümbritsevale ökosüsteemile ning on madala süsinikusisaldusega jalajälg, kuna kalu püütakse ja töödeldakse veeallika lähedal. Tootmine on suunatud ökoloogiliselt jätkusuutlikele "rohelise äri" tavadele. Töötlemiseks ei kasutata kemikaale ega suurt kuumust ning valmistatud rasv villitakse mõne tunni jooksul pärast kala välja püüdmist.

Dokosaheksaeenhape (DHA) aitab säilitada normaalset aju tööd ning normaalset nägemist. Positiivne mõju ilmneb päevasest 250 mg DHR-i tarbimisest.

Eikosapentaeenhape ja dokosaheksaeenhape (EPR / DHR) aitavad säilitada normaalset südame tööd. Positiivne mõju ilmneb päevasest 250 mg EPR ja DHR-i tarbimisest.

Alfalinoleenhape aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Positiivne mõju ilmneb päevasest 10 g ALR-i tarbimisest.

Alfalinoleenhape aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Positiivne mõju ilmneb päevasest 2 g ALR-i tarbimisest.

Manustamine: 2 kapsel päevas koos toiduga, juues suure klaasi vett.

Hoiatused: Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitu. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Toidulisandi võtmisel raseduse ja imetamise ajal, soovitame Teil enne tarvitamist oma arsti või apteekriga nõu pidada.

Neto kaal: 142 g (1 kapsel kaalub 1576 mg). Metallist keeratava korgiga tumedast klaasist pudelikeses.