Kaerakliid, biodünaamilised Vaata täismõõdus

Kaerakliid, biodünaamilised

7,31 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Kaerakliid, biodünaamilised

Rohkem infot

Bauck Hof kaerakliid on pärit biodünaamilistest farmidest ning on gluteenivabad. Sisaldavad palju kiudaineid. Neis on palju lahustumatuid kiudaineid beetaglükaane: 2 portsjonis või 6 supilusikatäies (40 g) kaerakliides on 3 g kaera beetaglükaane. Beetaglükaan aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Positiivse efekti saavutamiseks peate sööma vähemalt 3 g beetaglükaane päevas. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Kliid on alati olnud dieedi oluliseks osaks. Tänapäeval hinnatakse neid eriti seetõttu, et kannatame sageli stressi, vähese liikumise ja kehva toitumise all. Kaerakliid võivad tasakaalustada toidusedelit, mis on muidu vähese kiudainesisaldusega. Neil on suhteliselt madala kalorite sisaldusega ja kolesteroolivabad. Kliid on ka väga toitvad.

Need sobivad müslile, jogurtile, salatitele, suppidele, kohupiimale ja teistele toitudele lisamiseks. Kaerakliisid on soovitatav tarbida 3-6 spl päevas. Kindlasti tuleb juua ka piisavalt vedelikku. Pakend sisaldab 15 portsjonit kaerakliisid.

Hoida kuivas kohas, tihedalt suletud anumas.