B-vitamiini kompleks magneesiumaskorbaadiga. Täiendus Vaata täismõõdus

B-vitamiini kompleks magneesiumaskorbaadiga. Täiendus

53,75 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
B-vitamiini kompleks magneesiumaskorbaadiga. Täiendus

Rohkem infot

Viridian B-vitamiini kompleks magneesiumaskorbaadiga, toidulisand. Kapsel ei sisalda kunstlikke lisa-, side- ega täiteaineid.

C-vitamiin aitab säilitada normaalset energiaainevahetust, immuunsüsteemi aktiivsust intensiivse treeningu ajal ja pärast seda, vähendada väsimust ja väsimuse tunnet, parandab raua imendumist, aitab kaitsta rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest, hoida psüühika ja närvisüsteemi normaalset toimimist.

Tiamiin(B1-vitamiin) aitab säilitada normaalset energiavahetust, närvisüsteemi tööd, psüühika toimimist südame normaalset toimimist.

Vitamiin B2 aitab säilitada normaalset energiaainevahetust, vähendada väsimust ja väsimuse tunnet, säilitada normaalset närvisüsteemi tööd, punaste vereliblede normaalset seisundit ja raua ainevahetust ning kaitsta rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest.

Niatsiin aitab vähendada väsimust ja väsimustunnet, säilitada normaalset energiaainevahetust, närvi- ja immuunsüsteemi tööd, psüühika toimimist ning luude ja hammaste normaalset seisundit.

B6-vitamiin aitab säilitada normaalset energia-, valkude ja glükogeeni ainevahetust, närvi- ja immuunsüsteemi normaalset toimimist, vähendada väsimust ja väsimuse tunnet ning reguleerida hormoonide aktiivsust.

B12-Vitamiin aitab säilitada normaalset energia- ja homotsüsteiini ainevahetust, normaalset närvisüsteemi tööd, aitab säilitada punaste vereliblede normaalset moodustumist, immuunsüsteemi normaalset toimimist, aitab vähendada väsimust ja väsimuse tunnet, täidab teatud funktsioone rakkude jagunemise protsessis.

Biotiin aitab säilitada normaalset energiavahetust, normaalset närvisüsteemi toimimist, toitainete normaalset ainevahetust, juuste, naha ja limaskestade normaalset seisundit.

Pantoteenhape aitab säilitada normaalset energiavahetust, aitab säilitada steroidhormoonide, D-vitamiini ja mõnede neurotransmitterite normaalset sünteesi ja ringlust, aitab vähendada väsimustunnet ja väsimust ning säilitada normaalset aju tööd

Manustamine: 1 kapsel päevas koos toiduga, juues suure klaasi vett.

Hoiatused: Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitu. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Neto kaal: 73 g (1 kapsel kaalub 810 mg). Metallist keeratava korgiga tumedast klaasist pudelikeses.