Vedel raud. Toidulisand, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Vedel raud. Toidulisand, ökoloogiline

70,46 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Vedel raud. Toidulisand, ökoloogiline

Rohkem infot

Viridiani ökoloogiline toidulisand vedel raud on ainulaadne naturaalne rauaallikas orgaanilistest lõhnavatest murraya (lad. k. Murraya koenigii ) lehtedest (üldtuntud kui magusad nimba lehed või karri lehed). Selles sisalduv C-vitamiin on saadud malpiigia (Acerola kirss) marjadest, mis on looduslik C-vitamiini allikas. Vedelal konsistentsil on meeldiv apelsinimaitse.

See toidulisand sisaldab palju rauda ja C-vitamiini. Raud aitab hoida normaalset energiaainevahetust, immuunsüsteemi normaalset toimimist; punaste vereliblede ja hemoglobiini moodustumist, hapniku ringlust organismis ning immuunsüsteemi tööd. C-vitamiin parandab raua imendumist, aitab vähendada väsimust ja väsimustunnet ning säilitada immuunsüsteemi normaalset toimimist.

Manustamine: Täiskasvanutele: 2 kuni 4 teelusikatäit päevas. 3-5 aastastele lastele üks teelusikatäis päevas. 6-12-aastastele lastele 2 tl teelusikatäit päevas. 1 tl mahutab umbes 5 ml.

Hoiatused: Mitte ületada soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitu. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Neto kaal: 200 ml Plastist keeratava korgiga tumedast klaasist pudelikeses.

Sertifitseeritud ökoloogiline toode.
Sertifikaadi number pakendil.