Kaltsium, magneesium, tsink. Täiendus Vaata täismõõdus

Kaltsium, magneesium, tsink. Täiendus

31,21 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Kaltsium, magneesium, tsink. Täiendus

Rohkem infot

Viridian toidulisandi Calcium, Magnesium & Zinc kompleks koosneb kaltsiumist, magneesiumist, tsinkist ja C-vitamiinist. See toidulisand on pulbri kujul, seetõttu eriti soovitatav neile, kellel on raskusi kapslite neelamisega. Toidulisand sobib lastele alates 8. eluaastast.

Kaltsium aitab säilitada luude ja hammaste normaalset seisundit, normaalset lihaste tööd, ainevahetust, seedeensüümide toimimist.

Magneesium aitab vähendada väsimust ja väsimustunnet, säilitada normaalset energiaainevahetust, närvi- ja immuunsüsteemi tööd, normaalset psüühika toimimist ning luude ja hammaste normaalset seisundit.

Tsink aitab säilitada immuunsüsteemi normaalset toimimist, kaitsta rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest, säilitada normaalset nägemist ning luude, juuste, küünte ja naha normaalset seisundit. Aitab säilitada A-vitamiini normaalset ainevahetust.

C-vitamiin aitab hoida normaalset kollageeni taset, mis on vajalik normaalseks veresoonte, luude, kõhrede, igemete, hammaste ja naha toimimiseks.

Täiendavad eelised:

  • Ei mingeid abiaineid - mineraalid on pulbri kujul, need ei sisalda sünteetilisi täite- ja sideaineid ega kattematerjale.
  • Puhas - ei mingeid maitse-, värv- ega magusaineid - lihtsalt puhtad toitained.
  • Bioloogiliset omandatav - kuna toidulisand on pulbri kujul, on seda lihtsam omastada, vähendades seeläbi energiavajadust ja lühendades seedeprotsessi, mis on vajalik pressitud tablettide lagundamiseks.
  • Mugav - kuna toidulisand ei sisalda abiaineid, on see kontsentreeritum, nii et päevas ei pea võtma mitut täiendavat annust, nagu tablettide puhul.

Manustamine: puistake 1 teelusikatäis pulbrit (umbes 3,5 g) väikesse kogusse vette või mahla ja jooge kohe. Lastele alates 8. eluaastast pool teelusikatäit.

Hoiatused: Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitu. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Neto kaal: 100 g. Metallist keeratava korgiga tumedast klaasist pudelikeses.