Toidulisand OMEGA 3: 6: 9, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Toidulisand OMEGA 3: 6: 9, ökoloogiline

36,23 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Toidulisand OMEGA 3: 6: 9, ökoloogiline

Rohkem infot

Ökoloogiline Viridiani toidulisand OMEGA 3: 6: 9 on kombinatsioon taimeõlidest, mis on saadud linaseemne-, avokaado-, kõrvitsa-, kanepi- ja priimula seemnetest külmpressimise teel. See on looduslik ja kontsentreeritud monoküllastumata rasvhapete Omega 3, 6 ja 9 allikas ühes valemis.

Alfalinoleenhape aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Positiivne mõju ilmneb päevasest 10 g ALR-i tarbimisest.

Alfa-linoleenhape (ALR) - aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Positiivne mõju ilmneb päevasest 2 g ALR-i tarbimisest.

Oleiinhappe asendamine küllastunud rasvadega küllastumata rasvade abil toidus aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Oleiinhape klassifitseeritakse küllastumata rasva hulka.

Toidulisand on ekstraheeritud kvaliteetsetest testitud puhastest, ehtsatest ja orgaanilistest taimsetest materjalidest, seega pole sellel kala maitset ega lõhna, seda saavad tarbida taimetoitlased ja veganid. Koostises sisalduva linaseemneõli tõttu (48%) on maitse kergelt mõrkjas. See ei ole riknemise märk ja selle tagajärjel aktiivsed omadused ei muutu.

Manustamine: Alates kahest (10 ml) kuni kolmest (15 ml) teelusikatäiest päevas. Saab valada salatitesse ja muudesse kuumadesse roogadesse.

Hoiatused: Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitu. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Pärast avamist hoida külmkapis ja kasutada 6 päeva jooksul. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Neto kaal: 200 ml (umbes 40 tl). Tumedas klaasist pudelis.