Vannitoa puhastusvahend, tsitruselõhnaline, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Vannitoa puhastusvahend, tsitruselõhnaline, ökoloogiline

25,61 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Vannitoa puhastusvahend, tsitruselõhnaline, ökoloogiline

Rohkem infot

Attitude ökoloogiline vannitoa puhastusvahend on spetsiaalselt loodud seebijääkide, katlakivi, mustuse ja muu saaste eemaldamiseks plaatidelt, vannilt, dušikardinalt, dušikabiinilt, hügieenitarvikutelt ja WC-potilt, välimööblilt ja köögipindadelt. Attitude hoolib keskkonnast - puhastusvahend on hüpoallergeenne ja CO2-neutraalne. Värske tsitruseline aroom. Sobiv veganitele.

Toode on valmistatud saponiinidest - naturaalsetest pindaktiivsetest ainetest. Sisaldab ainult looduslikke lõhna- ja maitseaineid. Valmistatud taimse päritoluga koostisosadest.

Suur pakend - jätkusuutlikum valik. Täida pihusti ja kasuta.

ECOLOGO sertifikaat - väiksem keskkonnamõju. See Kanada valitsuse kehtestatud sertifikaat Attitude'i pakendil tagab, et kasutatud tooraine, tootmine ja kõrvaldamine vastavad ISO 14024 keskkonnastandardile ja Kanada valitsuse heakskiidetud keskkonnakaitseprogrammile.

Kasutamine: Pihusta puhastusvahendit pinnale ja loputa veega 5-10 minuti pärast. Tugeva mustuse puhul või kui pind on väga määrdunud, hõõru kergelt harjaga ja loputa veega 15-20 minuti pärast.