Kontsentreeritud pesuvahend lasteriietele, lõhnatu, ökoloogi Vaata täismõõdus

Kontsentreeritud pesuvahend lasteriietele, lõhnatu, ökoloogi

49,40 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Kontsentreeritud pesuvahend lasteriietele, lõhnatu, ökoloogiline

Rohkem infot

Attitude’i ökoloogiline kontsentreeritud pesuvahend on lõhnatu ja hüpoallergeenne, mistõttu sobib ideaalselt beebi- ja lasteriiete, korduvkasutatavate mähkmete ning voodipesu pesemiseks. Piisab 80 pesukorraks.

Sobib pesumasinasse või käsipesuks. Võib kasutada ka külmas vees. Sisaldab rohelise tee ekstrakti. Ei sisalda fosfaate, pleegitusaineid, ensüüme ega lõhnaaineid. Sisaldab taimsest toorainest saadud pindaktiivseid aineid. Sobib veganitele.

Suur pakend - jätkusuutlikum valik.

ECOLOGO sertifikaat - väiksem keskkonnamõju. See Kanada valitsuse kehtestatud sertifikaat Attitude'i pakendil tagab, et kasutatud tooraine, tootmine ja kõrvaldamine vastavad ISO 14024 keskkonnastandardile ja Kanada valitsuse heakskiidetud keskkonnakaitseprogrammile.

Kasutusjuhend: doseeri toodet pakendil näidatud viisil ja järgi rõivaste etikettidel olevaid pesemissümboleid ning temperatuuri juhiseid. Plekkide eemaldamine: vala plekile pesuvahend, hõõru ja pese pärast lühikest ootamist.

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Väldi silma sattumist. Silma sattumisel loputa koheselt rohke veega ja pöördu arsti poole. Allaneelamisel pöördu viivitamatult arsti poole ja näita toote pakendit või etiketti.