Nõudepesuvahend, tsitruselõhnaline, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Nõudepesuvahend, tsitruselõhnaline, ökoloogiline

27,44 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Nõudepesuvahend, tsitruselõhnaline, ökoloogiline

Rohkem infot

Attitude ökoloogiline nõudepesuvahend on ohutu alternatiiv keemilistele pesuvahenditele. Pesuaine sobib ideaalselt nõudelt kuivanud toidujääkide või rasva eemaldamiseks.

See nõudepesuvahend on valmistatud saponiinide, looduslike pindaktiivsete ainetega, mis aitavad mustust tõhusalt eemaldada. Hüpoallergeensete vahutavate ainetega, mis on õrnad kätele, kuid halastamatud rasvale. Valmistatud ainult taimsetest ja mineraalsetest koostisosadest. Ei sisalda naatriumlaurüülsulfaate, potentsiaalselt kahjulikke säilitusaineid nagu parabeenid, formaldehüüd, bensüülalkohol, fenoksüetanool. Sobiv veganitele. CO2-neutraalne.

Suur pakend - jätkusuutlikum valik. Täida pudel ja kasuta.

ECOLOGO sertifikaat - väiksem keskkonnamõju. See Kanada valitsuse kehtestatud sertifikaat tagab Attitude'i pakendil, et tooraine, tootmine ja kõrvaldamine vastavad ISO 14024 keskkonnastandardile ja Kanada valitsuse heakskiidetud keskkonnakaitseprogrammile.

Pesuvahend on mõeldud nõude käsitsi pesemiseks. Ei sobi automaatsetele nõudepesumasinatele.

Annustamine: Lisa 2 ml puhastusvahendit 1 liitrile kuumale veele ja pese nõud. Standardse suurusega valamu jaoks piisab 15 ml pesuvahendit.