Nõudepesumasinatabletid, ökoloogilised Vaata täismõõdus

Nõudepesumasinatabletid, ökoloogilised

21,95 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Nõudepesumasinatabletid, ökoloogilised

Rohkem infot

Mida me täna torudesse kallame, seda homme joome. Attitude ökoloogilised nõudepesumasina tabletid hoolivad keskkonnast. Need ei sisalda fosfaate ega muid murettekitavaid koostisosi. Tabletid on valmistatud hüpoallergeensetest, taimsetest ja mineraalsetest koostisosadest, mis on ohutud Sinu perele ja keskkonnale. Sobiv veganitele.

ECOLOGO sertifikaat - väiksem keskkonnamõju. See Kanada valitsuse kehtestatud sertifikaat tagab Attitude'i pakendil, et tooraine, tootmine ja kõrvaldamine vastavad ISO 14024 keskkonnastandardile ja Kanada valitsuse heakskiidetud keskkonnakaitseprogrammile.

Kasutusjuhend: kasuta ühte pakikest nõudepesu kohta. Ära kotikest ava ega torka sinna auku. Aseta kotike nõudepesumasina põhikambrisse ja sulge see koheselt. Võta kotikest ainult kuiva käega. Hoia karpi tihedalt suletuna kuivas kohas.

Hoiatus: võib põhjustada nahaärritust. Võib põhjustada silmade ärritust. Ära lase tootel sattuda silma, nahale või riietele. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Silma sattumisel loputa koheselt rohke veega ja pöördu arsti poole. Allaneelamisel pöördu viivitamatult arsti poole ja näita toote pakendit või etiketti. Ära kutsu esile oksendamist. Nahale sattumisel loputa korralikult veega.