Ensüümivaba pesuvahend "Bio2", ökoloogiline Vaata täismõõdus

Ensüümivaba pesuvahend "Bio2", ökoloogiline

18,29 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Ensüümivaba pesuvahend "Bio2", ökoloogiline

Rohkem infot

Ökoloogiline Almacabio hüpoallergeenne pesuvahend ilma ensüümideta „Bio2“. Sobib tundlikule nahale. Sobib käsitsi ja masinpesuks. Ideaalne aluspesu, voodiriiete, värviliste pesude ja beebiriiete pesemiseks. Piisav 28 pesukorraks.

Kõrvaldab soovimatud pesulõhnad. Eemaldab hästi mustuse, rasva, ökoloogilised ja muud liiki plekid. Selle pesuvahendi kasutamisel pole vaja täiendavat katlakivi eemaldajat ega veepehmendajat. Kaitseb pesumasina metallosi.

Fosfori, fosfaatide, ensüümide, säilitusainete, värvainete, loomsete koostisosade, essentside ja eeterlike õlide vaba. Lisaks raskemetallidele: nikkel, kroom, kaadmium ja piombo. Taimse glütseriiniga, mis kaitseb nahka.

Annustamine: masinpesu (4–5 kg kuiva pesu): nagu näidatud tabelis (1 korgitäis = 35 ml). Käsipesu: valage määratud kogus 5 l vette.

Kasutamine: Kindlaksmääratud kogus vedelikku valada pesumasina sahtlisse või otse trumlisse. Kui pesuvahendit panna rohkem, kui ette määratud, siis pesemistulemus siiski ei parane.

Ehkki kõikides Almacabio toodetes ei kasutata tugevaid keemilisi säilitusaineid ja maitseaineid, soovivad väga tundlikud inimesed vältida isegi looduslikke maitseaineid, toidu säilitusaineid ja teatavaid taimseid pindaktiivseid aineid. Sel eesmärgil on Almacabio välja töötanud hüpoallergeense liini Bio2. Täiesti vaba säilitusainetest, ensüümidest, lõhnadest ja essentsidest. Sobib nii ülitundlikele kui ka mitme keemilise tundlikkusega (MCS) inimestele. Seda kinnitab Bio C.E.Q sertifikaat.

Almacabio on esimene puhastusvahendite tootja, kellele on antud sertifikaat vastavalt Bio C.E.Q ökoloogilistele toodetele kehtivatele rangetele nõuetele (ökoloogiliselt biolagunev). Tootmisel ei ole kasutatud loomset päritolu materjale ning tooteid ei ole testitud loomade peal. Tooted sobivad veganitele.

Almacabio kasutab ainult taimset päritolu PAM-i ja kõik toodete komponendid lagunevad võimalikult lühikese aja jooksul. Keskkonnasõbralik - pakendid on valmistatud osaliselt taaskasutatud plastist.