Nõudepesumasina tabletid, ökoloogilised Vaata täismõõdus

Nõudepesumasina tabletid, ökoloogilised

17,89 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Nõudepesumasina tabletid, ökoloogilised

Rohkem infot

Almacabio nõudepesumasina tabletid on keskkonnasõbralikud. Taimsetest toorainetest kergesti ja kiiresti lagunevate pindaktiivsete ainetega. Pakendist jätkub 25 pesukorraks. Eemaldavad nõudelt toidujäägid ja -lõhnad. Kaitsevad nõudepesumasina metallosi. Raskemetallideta.

Kasutamine: laadi nõudepesumasin. Võta tablett pakendist välja ja pane see nõudepesumasina sahtlisse. Vali sobiv pesuprogramm. Almacabio nõudepesuvahendit ja spetsiaalset soola on soovitatav kasutada koos.

Kõik Almacabio toodete komponendid lagunevad võimalikult lühikese aja jooksul. Kõik pindaktiivsed ained on valmistatud taimsest toorainest, lõhnaained - ilma agressiivsete keemiliste komponentideta, säilitusained - ainult toidugruppides.

Almacabio on esimene puhastusvahendite tootja, kellele on antud sertifikaat vastavalt Bio C.E.Q ökoloogilistele toodetele kehtivatele rangetele nõuetele (ökoloogiliselt biolagunev). Tootmisel ei ole kasutatud loomset päritolu materjale ning tooteid ei ole testitud loomade peal. Tooted sobivad veganitele.