Nõudepesumasina pulber, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Nõudepesumasina pulber, ökoloogiline

17,96 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Nõudepesumasina pulber, ökoloogiline

Rohkem infot

Ökoloogiline Almacabio kontsentreeritud pulber nõudepesumasinate jaoks koos kiirete ja täielikult lagunevate pindaktiivsete ainetega taimsetest toorainetest. Eemaldab roogadelt toidujäägid ja -lõhnad. Kaitseb nõudepesumasina metallosi. Sobib klaasist, roostevabast terasest, keraamilistest, plastist, alumiiniumist, kristall-, portselannõude ja söögiriistade pesemiseks. Piisav 45 pesukorraks.

Fosfaatide ja säilitusainetevaba. Raskemetallideta.

Kasutamine: laadige nõudepesumasin. Täis nõudepesumasina (12 komplekti) jaoks kulub 20 g pulbrit. Valige sobiv pesuprogramm. Pärast kasutamist pesta hoolikalt käed. Ärritav, vältida kokkupuudet nahaga.

Kõik Almacabio toodete komponendid lagunevad võimalikult lühikese aja jooksul. Kõik pindaktiivsed ained on valmistatud taimsest toorainest, lõhnaained - ilma agressiivsete keemiliste komponentideta, säilitusained - ainult toidugruppides. Almacabio on keskkonnasõbralik - pakendid on valmistatud taaskasutatud plastist.

Almacabio on esimene puhastusvahendite tootja, kellele on antud sertifikaat vastavalt Bio C.E.Q ökoloogilistele toodetele kehtivatele rangetele nõuetele (ökoloogiliselt biolagunev). Tootmisel ei ole kasutatud loomset päritolu materjale ning tooteid ei ole testitud loomade peal. Tooted sobivad veganitele.