Päikesekaitsekreem lastele "Neutral" SPF50+, ökoloogiline Vaata täismõõdus

Päikesekaitsekreem lastele "Neutral" SPF50+, ökoloogiline

49,18 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Päikesekaitsekreem lastele "Neutral" SPF50+, ökoloogiline

Rohkem infot

ECO kosmeetikatoodete ökoloogiline kaitsekreem imikutele ja lastele „Neutral“ SPF50 +. Mõeldud väikestele, kuid sobib ka täiskasvanutele, seda saab kasutada väga tundliku nahaga. Kaitseb UVA ja UVB kiirte eest. Lõhnatu. Veekindel.

100% naturaalne, titaandioksiidist valmistatud loodusliku UV-filtriga. Oliivi- ja jojobaõlid toidavad ja pehmendavad nahka, kuningakepi- ja astelpajuõlid rahustavad nahka.

Ei sisalda tsinkoksiidi, alumiiniumsoolasid, naftat, parafiini, silikoone, parabeene, PEG-i ja GMO-sid. Sobib veganitele. Ei ole testitud loomadel.

Kasutamine: kandke nahale piisavalt kreemi enne päikese käes viibimist. Kreemi ebapiisaval hulgal kasutamine vähendab kaitset päikese eest. Määrige uuesti iga paari tunni tagant või pärast suplemist. Kasutage imikutel ja väikelastel kaitseriietust. Kaitske neid otsese päikesevalguse eest ja vältige keskpäevast intensiivset päikesevalgust. Kandke peakatteid ja päikeseprille.

Dosaatoriga pudelis. Õhuta pakendisüsteem võimaldab pudeli täielikult tühjendada. Pärast avamist kasutada 6 kuu jooksul.