Alphanova Santé orgaaniline intensiivne venitusarme ennetav Vaata täismõõdus

Alphanova Santé orgaaniline intensiivne venitusarme ennetav

38,34 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Alphanova Santé orgaaniline intensiivne venitusarme ennetav ja raviv kreem, 150 ml
Kreem on mõeldud venitusarmide ennetamiseks ja juba tekkinud venitusarmide raviks. Koostises on jõulised naturaalsed õlid, mida on traditsiooniliselt kasutatud venitusarmide vastaste vahenditena: ahvileivapuuõli, roosiõli, makadaamiaõli ja mimoosaõli.Tänu innovatsioonilisele koostisele, mis kombineerib traditsioonilisi ja innovaatilisi aktiivseid koostisosi, sobib toode kasutamiseks alates raseduse algusest ja peale sünnitust.

Rohkem infot




Kreem on mõeldud venitusarmide ennetamiseks ja juba tekkinud venitusarmide raviks. Koostises on jõulised naturaalsed õlid, mida on traditsiooniliselt kasutatud venitusarmide vastaste vahenditena: ahvileivapuuõli, roosiõli, makadaamiaõli ja mimoosaõli.



Tänu innovatsioonilisele koostisele, mis kombineerib traditsioonilisi ja innovaatilisi aktiivseid koostisosi, sobib toode kasutamiseks alates raseduse algusest ja peale sünnitust.







koostisosad


Aqua, Cornflower (Centaurea Cyanus Distillate)*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglycerides, Cetearyl Alcohol, Apricot (Prunus Armeniaca) Kernel Oil*, Macadamia (Macadamia Ternifolia) Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Almond (Prunus amygdalus dulcis) oil*, Shea butter (Butyrospermum parkii)*, Adansonia digitata*, Rosa moschata oil*, Dipalmitoyl hydroxyproline, Hippophae rhamnoides oil*, Mimosa tenuiflora bark extract, Bisabolol, Capryloyl glycine, Cetearyl glucoside, Sodium hydroxyde, Xanthan gum, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Fragrance, Sodium benzoate, Potassium sorbate.







kasutamine


Kanna kreemi nahale ringjate liigutustega ja hõõru kuni imendumiseni.





tootja



Alphanova, Prantsusmaa