Footy jalahoolduskreem, 175 ml Vaata täismõõdus

Footy jalahoolduskreem, 175 ml

17,54 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni


Kuiva ja kareda jalanaha professionaalne hooldus. Sobib igapäevaks kasutuseks. Sisaldab 10% niisutavat uureat ja pehmendavaid taimseid õlisid. Toetab naha loomulikku taastumisprotsessi ning kaitseb kuivuse ja kahjustuste eest. Niisutab tõhusalt ja pehmendab paksenenud kuiva jalanahka. Jätab jalad pehmeks ja siledaks.Dermatoloogiliselt testitud.

Rohkem infot

 



Kuiva ja kareda jalanaha professionaalne hooldus. Sobib igapäevaks kasutuseks. Sisaldab 10% niisutavat uureat ja pehmendavaid taimseid õlisid. Toetab naha loomulikku taastumisprotsessi ning kaitseb kuivuse ja kahjustuste eest. Niisutab tõhusalt ja pehmendab paksenenud kuiva jalanahka. Jätab jalad pehmeks ja siledaks.

Dermatoloogiliselt testitud.




koostisosad


Aqua, Urea, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Canola Oil, Petrolatum, Glycerin, Magnesium Sulfate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Oleate, Propolis Extract, Mel Extract, Inulin, Allantoin, Paraffin, C10-C18 Triglyceride, Cera Alba, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Disodium EDTA, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, BHA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.




kasutamine


Kandke pestud jalgadele 1-2 korda päevas, masseerige õrnalt. Kasutage regulaarselt.

Hoiatused
Kasutada ainult välispidiselt, mitte määrida haavale, kahjustatud nahale või näopiirkonnale. Vältida kontakti silmade ja limaskestadega.

Säilitamistingimused
Hoida temperatuuril kuni 25 °C.




tootja



Pamex Pharmaceuticals GmbH, Saksamaa