Azeta Bio arnikakreem alates 0+ eluaastast, sinikate ja turs Vaata täismõõdus

Azeta Bio arnikakreem alates 0+ eluaastast, sinikate ja turs

26,08 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Azeta Bio arnikakreem alates 0+ eluaastast, sinikate ja tursete leevendamiseks, 50 ml
Põletikuvastane kreem, mida kasutatakse abistava vahendina väiksemate marrastuste, liigese- ja lihasvalude korral. Sobib kasutamiseks alates 0+ eluaastast!Toode on pakendatud õhukindlasse pumbaga pudelisse, mis säilitab toote värskuse.Kreemi toimeained vähendavad järk-järgult kukkumise või valude korral tekkinud turset ja ebamugavustunnet. Kreem sisaldab arnikat, mis on tuntud reuma- ja põletikuvastaste omaduste poolest.Efektiivsed toimeained:Mägiarnika - ...

Rohkem infot




Põletikuvastane kreem, mida kasutatakse abistava vahendina väiksemate marrastuste, liigese- ja lihasvalude korral. Sobib kasutamiseks alates 0+ eluaastast!



Toode on pakendatud õhukindlasse pumbaga pudelisse, mis säilitab toote värskuse.



Kreemi toimeained vähendavad järk-järgult kukkumise või valude korral tekkinud turset ja ebamugavustunnet. Kreem sisaldab arnikat, mis on tuntud reuma- ja põletikuvastaste omaduste poolest.



Efektiivsed toimeained:




  • Mägiarnika - antiseptilise ja põletikuvastase omadusega, valukoldeid leevendav;

  • Rosmariini ekstrakt - lihaseid lõdvestav;

  • Sheavõi - nahka niisutav ja lõdvestav.







koostisosad


AQUA; ORYZA SATIVA BRAN OIL; GLYCERIN; ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT; CETEARYL ALCOHOL; GLYCERYL STEARATE; SODIUM STEAROYL LACTYLATE; ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL; BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER; CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT; PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL; GLUCONOLACTONE; HYDROGENATED COCONUT OIL; CETYL PALMITATE; XANTHAN GUM; ETHYLHEXYLGLYCERIN; SODIUM BENZOATE; TOCOPHEROL; PHYTIC ACID; SODIUM HYDROXIDE; d-LIMONENE; LINALOOL.







kasutamine


Määri kreemi korralikult kuni imendumiseni naha sisse, vajadusel korrata protseduuri. Ära kanna kreemi lahtisele haavale!





tootja



Azetabio, Itaalia